Nou cas de violència sexual a Barcelona: han detingut un home de 30 anys per abusar sexualment d'una noia de 19 a la platja de Barcelona.

Abús sexual a la platja de Somorrostro de Barcelona

Els fets van passar el dijous a la matinada a la platja del Somorrostro de Barcelona quan, presumptament, un home de 30 anys va abusar sexualment d'una noia de 19 tocant-li els genitals sense el seu consentiment, segons s'explica a la denúncia a la qual ha tingut accés la Cadena Ser.

Detenen el presumpte depredador sexual

La víctima es va dirigir fins a una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona per denunciar els fets i, immediatament, els agents el van començar a buscar per detenir-lo fins que, finalment, el van aconseguir localitzar al passeig Marítim de Barcelona.

Guàrdia Urbana de Barcelona / Guardia Urbana de Barcelona

Detenen un home per abusar sexualment d'una noia de 19 anys en una platja de Barcelona / Guàrdia Urbana de Barcelona

Detingut per un delicte d'abusos sexuals

L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals i el van traslladar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de les Corts a l'espera de què passi a disposició judicial. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Violen una jove en una platja de Badalona

Malauradament, no és la primera vegada que es registren casos de delictes sexuals a les platges del Barcelonès i, de fet, fa unes setmanes, van detenir un jove de 19 anys que presumptament havia violat una noia a la platja de Badalona.

El violador està en llibertat i sense càrrecs

A ElCaso.cat vam entrevistar el Lotfi, l'acusat d'aquesta agressió sexual i, tot i que els testimonis corroboren i asseguren que aquest jove és un violador, actualment està en llibertat i sense càrrecs, ja que la víctima, que es troba molt afectada pels fets, no va denunciar.