La Policia Nacional va detenir el passat diumenge un home per haver deixat tancat al cotxe el seu fill petit mentre sortia de festa a Eivissa. Cap a les cinc de la matinada, els serveis d'emergència van rebre una trucada d'una dona que deia que havia vist un nen molt petit plorant en un vehicle aparcat prop d'una discoteca de la ciutat. Un grup de Seguretat Ciutadana va personar-se al lloc, acompanyats d'un equip sanitari, i van fer-se càrrec del menor després de rescatar-lo de l'interior del cotxe. 

Després d'assegurar-se que el nen no havia patit res més que un esglai, i es trobava en perfectes condicions físiques, els agents van escorcollar el vehicle en cerca d'algun document que pogués identificar els progenitors del menor. Finalment, dins de la guantera del cotxe van trobar el passaport del pare, i van demanar la intervenció de la Policia Local. Com que estaven al pàrquing de la discoteca, van deduir que, segurament, l'home era a dins del local, i van sol·licitar la col·laboració del personal de seguretat de l'establiment per a trobar-lo. 

Detingut per abandonament de menors

Després d'una estona cercant-lo entre els clients de la discoteca, entre els agents de la Policia Nacional, de la Local i dels vigilants de seguretat li van trobar. L'home estava en un evident estat d'embriaguesa, i va ser detingut acusat d'un delicte d'abandonament de menors. Després de traslladar-lo a dependències policials, va passar a disposició judicial. Pel que fa al menor, la patrulla de Seguretat Ciutadana que li va rescatar li va deixar a càrrec d'un centre d'acollida. A hores d'ara, el cas està sota investigació policial per aclarir com és que l'home va abandonar el fill durant hores al cotxe, i si aquesta situació havia passat amb anterioritat.