Abandonen tres nadons d'1, 3 i 9 mesos a Madrid. La raó? Anar-se'n de festa. La parella, un home de 42 anys i una dona de 37, van deixar els seus dos fills i un net d'ella amb una altra filla de 13 anys per poder sortir a beure i divertir-se per la nit. No van ni trucar una cangur i van tornar completament ebris de matinada a casa. Els fets van produir-se la nit de diumenge a dilluns al districte madrileny de Carabanchel. I, a més, va provocar l'alerta de les autoritats quan el pare va arribar completament borratxo i molt agressiu al domicili.

L'home agredeix la menor de 13 anys en arribar de festa

L'home va tornar a l'habitatge on estaven els tres nadons, a les 7.20 hores d'aquest dilluns. En aquell moment va intentar recollir el petit de 9 mesos, que és l'únic que és fill biològic seu. Però la seva fillastra, la noia de 13 anys, que el cuidava va negar-se a donar-se'l en veure que anava amb evidents símptomes d'embriaguesa. L'individu, aleshores, va reaccionar agredint-la física i verbalment tant a ella com la seva germana de 18 anys que es trobava al replà del pis. Els veïns en sentir la baralla van donar avís a la policia, segons ha informat EFE de fonts de la Policia Municipal de Madrid aquest dimecres.

La Policia Municipal de Madrid va arribar poc després al pis, al qual també havia tornat la mare de dos dels bebès i parella del presumpte agressor, que també presentava símptomes d'embriaguesa. La dona, davant l'actitud de l'home, va refugiar-se a casa d'uns veïns. Aquests van corroborar els agents que no era el primer cop que deixaven els tres nadons sols i a càrrec de la filla menor de 13 anys. 

Condicions lamentables del pis per tres nadons

Però hi ha més. Quan la policia va accedir a l'interior del domicili familiar van observar que presentava unes condicions higièniques i sanitàries lamentables, poc adequades per la canalla i per tres nadons d'1, 3 i 9 mesos de vida. Per tot això, la Policia Municipal de Madrid va detenir l'home acusat d'un delicte de violència en l'àmbit familiar, mentre que la dona també va ser arrestada per un altre d'abandonament de menors. Després de la intervenció, els tres fills més petits van quedar a càrrec de la filla més gran de 18 anys.