Nickalas Kedrowitz, un jove de 17 anys, ha estat condemnat per assassinar els seus dos germans a Indiana (Estats Units). El menor d'edat ha estat condemnat a 100 anys de presó després d'un judici extremadament polèmic en el qual la mare de Kedrowitz l'ha exculpat dient que la influència del padrastre ha estat el detonador del crim.

Oficialment, la condemna de Kedrowitz per treure-li la vida als seus germans de 23 mesos i 11 anys és de dues cadenes perpètues. Malgrat això, els crims no els va cometre en un curt període de temps. Va assassinar a Desiree McCartney, la seva germana petita, el maig de 2017 després d'asfixiar-la. El mes de juliol d'aquell mateix any va decidir matar Nathaniel Rit, el seu germanastre d'11 anys, utilitzant el mateix mètode que havia utilitzat amb la seva anterior víctima, l'asfíxia.

En el judici el jove no es va mostrar penedit de cap dels dos crims, segons expliquen diversos mitjans locals d'Indiana. De fet, Kedrowitz va justificar les seves accions dient que matant els seus germans els estava "alliberant de l'infern".

Més dades sobre el crim de Kedrowitz

Es va començar a investigar la mort de Desiree McCartney el mes de maig de 2017 per les seves estranyes circumstàncies. Malgrat això, el menor d'edat no va confessar ambdós assassinats fins que va matar Nathaniel Rit, el seu germanastre, uns mesos més tard.

De fet, no va ser l'única actitud estranya que va mostrar Kedrowitz, segons explica l'Indianapolis Star, el condemnat va arribar a mutilar un gat poc abans d'assassinar el seu germanastre. Ho va fer mentre estava a casa d'uns familiars, que es van encarregar d'acabar amb la vida de l'animal després de veure'l patir i no poder fer res per salvar-lo la vida.

Nickalas Kedrowitz Tw 2

Nickalas Kedrowitz / Twitter

Han passat prop de cinc anys des que Nickalas Kedrowitz va cometre el seu últim assassinat, però finalment ha estat condemnat a passar 100 anys a la presó pels seus actes. El cas es va fer molt popular en els mitjans de comunicació en el seu moment i avui moltes persones celebren el seu ingrés a presó a les xarxes socials, ja que consideren que és just que Kedrowitz passi la resta de la seva vida entre reixes, de la mateixa manera que l'ha considerat Ryan King, el jutge del cas.

De fet, es va jutjar l'assassí amb les mateixes condicions amb què s'hauria tractat un adult. La llei en l'estat d'Indiana (Estats Units) estableix que des dels 12 anys endavant els acusats seran jutjats de la mateixa manera de què si fossin majors d'edat, encara que quan Kedrowitz va cometre els assassinats encara tenia 17 anys i, per tant, era considerat com a menor d'edat.

La mare el va defensar en el judici 

Christina McCartney, la mare del condemnat, va parlar en el judici del seu fill, intentant reduir la pena de l'assassí declarant que el comportament anormal de Kedrowitz es deu a la influència del padrastre del jove. Va qualificar la seva exparella com una "mala persona" que "atemoria" el seu primogènit.

De fet, McCartney va arribar a afirmar que la seva exparella va obligar Kedrowitz a matar la seva germana, ja que li va dir que si no ho feia ell s'encarregaria personalment i després assassinaria la seva mare i el mateix condemnat.

També va afirmar que el padrastre de Nickalas Kedrowitz era un tirà a casa i tractava amb excessiva duresa als nens de la casa. Segons explica Christina McCartney, els tancava en una habitació durant diverses hores i els empenyia constantment mostrant una actitud dominant i violenta contra tots ells.