L'Euromillones d'aquest divendres ha deixat un premi de 44 milions d'euros per un únic encertant de primera categoria i un nou milionari a Barcelona.

Combinació guanyadora de l'Euromillones

La combinació guanyadora del sorteig de l'Euromillones celebrat aquest divendres, 1 de gener de 2021, ha estat formada pels números 32, 16, 48, 44 i 28. Les estrelles han estat l'1 i el 9. La recaptació ha ascendit a 67.280.107,40 euros.

Sorteo Euromillones / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

L'Euromillones deixa un premi de gairebé 45 milions d'euros i un nou milionari a Martorell (Baix Llobregat) / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

En el sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres existeix una butlleta encertant de primera categoria (cinc números + dues estrelles) que ha estat validat a Regne Unit. El seu propietari s'emporta un premi de 44.958.140,00 euros.

Encertants de segona categoria

A Espanya existeixen tres encertants de segona categoria (cinc números + una estrella) que han estat validats en l'Administració de Loteries número 1 de l'Alcora (Castelló), en la número 15 de Jaén i en la número 6 de Xàtiva (València). Els seus propietaris cobraran un premi de 109.750,68 euros.

'El Millón'

La butlleta encertant d'"El Millón", amb codi JHB90817, ha estat validat en l'Administració de Loteries número 2 de Martorell (Barcelona), situada en Capità Fco. Batllevell, 4. El seu propietari sobrarà un milió d'euros.

Amb l'Eurobote generat, en el pròxim sorteig de l'Euromillones un únic encertant podria guanyar 17 milions d'euros.