El sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres ha deixat un nou milionari i un pot de 28 milions d'euros.

Combinació guanyadora de l'Euromillones

La combinació guanyadora de l'Euromillones, celebrat aquest divendres, 25 de desembre, Dia de Nadal, ha estat formada pels números 16, 21, 27, 30 i 32. Les estrelles han estat el 3 i el 5. La recaptació ha ascendit a 51.468.357,60 euros.

Sorteo Euromillones / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

El sorteig de l'Euromillones d'aquest divendres ha deixat un premi d'un milió d'euros i el pot ha pujat a 28 milions d'euros / RTVE_Loterías y Apuestas del Estado

Un encertant de tercera categoria

En el sorteig d'aquest divendres no s'ha registrat cap encertant de primera categoria (cinc encerts i dues estrelles). Tampoc hi ha cap butlleta encertant de segona categoria (cinc encerts i una estrella). De tercera categoria (cinc encerts), hi ha un encertant que ha validat la seva butlleta a l'Administració de Loteries número 4 de Galdakao (Biscaia) i el seu propietari cobrarà 207.160,14 euros.

'El Millón'

La butlleta encertant d'"El Millón" ha estat validada a través del canal oficial d'internet de Loteries i Apostes de l'Estat: www.loteriasyapuestas.es. El seu propietari s'emporta un premi d'un milió d'euros.

Pot de 28 milions d'euros

Com que no hi ha cap encertant de primera categoria, en el proper sorteig de l'Euromillones, un únic encertant de primera categoria podria guanyar un premi de 28 milions d'euros.