Yorgos Karaivaz, un periodista de la televisió privada i de diversos mitjans grecs, especialitzat en informació criminal, ha mort aquest divendres abatut a trets davant del seu domicili a Atenes, sense que es conegui ara per ara el rerefons de l'homicidi.

Assassinen Yorgos Karaivaz

Segons les primeres informacions, Yorgos Karaivaz va rebre sis impactes de bala i al lloc s'han trobat almenys quinze casquets

Karaivaz va ser assaltat quan acabava d'aparcar el seu cotxe després de tornar del treball, al canal privat Star, cap a les dues del migdia. L'atac hauria estat premeditat.

Ambulància Grècia - Assassinat Yorgos Karaivaz/ EFE

Ambulància traslladant Yorgos Karaivaz / EFE

El seu cos sense vida va ser trobat al costat de l'automòbil estacionat en un petit parc proper al seu domicili.

Operació per trobar els criminals

La Policia ha llançat una àmplia operació de recerca per enxampar els autors, que aparentment anaven en una motocicleta i van fugir del lloc immediatament després de l'atac.

Segons les primeres dades de la policia recollides pels mitjans, el periodista no havia manifestat haver rebut amenaces i mai no havia presentat una sol·licitud de custòdia policial.

El periodista no només treballava per a l'esmentada cadena sinó també per a premsa escrita i a més tenia una pàgina web especialitzada en investigació policial. Karaivaz era un veterà periodista especialitzat fonamentalment en crims i successos.