Acabades d'aconseguir dues estrelles Michelin per a Smoked House (Madrid), el cuiner de Marbella Dani García no renuncia al seu projecte d'arribar a altres públics i ara ho fa de la mà de Rubius, Vegetta i Willyrex, els seus últims fitxatges per al servei de menjar a domicili La Gran Familia Mediterránea.

Inaugura amb ells l'apartat The Gaming Family, un espai obert a més creadors de continguts que oferiran menús "inspirats en el seu estil de vida, els seus gustos i la realitat virtual", indiquen des del Grup Dani García a Efe, per tal de "trencar amb estereotips" i arribar a un públic "més urbà, digital i juvenil".

Els plats dels youtubers

El Rubius proposa una hamburguesa d'influència japonesa amb porc arrebossat, formatge cheddar fos i amanida de col xinesa, i una altra coreana amb maionesa kimchi, ambdues acompanyades de patates fregides, a més del joc 'Spicy Nugget Challenge', una "ruleta russa de 'nuggets' en la qual dos d'ells piquen", i per finalitzar els mochis de mango i pastís de formatge, acompanyats de culís de gerd i paillete.

Vegetta, una referència del món Minecraft, viatja al món de la pizza amb una versió quadrada amb barreja de formatges, pepperoni i salsa de formatge morada, picada d'ullet al famós videojoc que repeteix en la seva hamburguesa amb patates banyades també en aquesta salsa morada, i que tanca amb unes postres de gelat de iogurt amb violeta, gerd, neula cruixent, 'Peta Zetas' i banya d'unicorn volador de xocolata.

Dani garcia EP

Dani García / Europa Press

Willyrex opta per una revisió del frankfurt en el qual la salsitxa és substituïda per pollastre arrebossat i per la seva versió del poke amb pollastre cruixent, verdures i salsa 'maionesa-japo' amb ponzu; ambdós es poden acompanyar de fregits de batata per culminar amb un tall de gelat de vainilla i xocolata entre galetes.

Els altres projectes de Dani García

Dani García va impulsar fa un any La Gran Familia Mediterránea, un servei de menjar a domicili que s'ha aliat amb el programa televisiu 'MasterChef' per oferir els millors plats de cada programa a casa i ara amb alguns dels més reconeguts creadors de continguts en línia d'Espanya, per distribuir les seves elaboracions a Barcelona, Madrid, València, Granada, Màlaga, Marbella, Sevilla, Còrdova i Palma a través de 16 cuines.

Després de tancar el seu restaurant homònim a l'any de rebre la tercera estrella Michelin -la màxima distinció de la guia- i bolcar-se en projectes dirigits a públics més amplis, Dani García combina l'alta cuina amb projectes com Smoked Room (Madrid) amb altres de més populars i internacionals, com els restaurants BiBo (Marbella, Madrid, Tarifa, Doha i Londres), Lobito de Mar (Marbella, Madrid i pròximament Doha) i Dani Brasserie a l'hotel Four Seasons de Madrid.

A finals de 2021 obria a Nova York el seu concepte Casa Dani, la seva tornada a la ciutat americana dins d'una projecció internacional que aquest any continuarà a París, Miami i l'Aràbia Saudita.

La ressenya d'Ibai Llanos

Un altre dels streamers més populars del món, Ibai Llanos, ha participat en la seva manera en aquesta nova campanya que combina la gastronomia i el món del gaming. El bilbaí va provar els plats dels seus companys durant una de les seves transmissions a Twitch.

A Llanos li va agradar molt l'hamburguesa de Rubius i la va qualificar de "tremenda". A més, va aclarir que les seves sensacions eren veritables i que ningú no li havia pagat per donar publicitat a aquests productes.