Aquest divendres arriba a les pantalles de cinema del nostre país El método Williams, la pel·lícula protagonitzada per Will Smith que relata la vida de Richard Williams, el pare de les famoses tenistes Venus i Serena Williams.

El suport de Richard a la carrera esportiva de les joves va suposar un abans i un després i els seus sacrificis van fer que el somni de les germanes es fes realitat, tal com la mateixa història ha demostrat.

Will Smith estrena pel·lícula i revela els seus problemes psicològics

La pel·lícula, que compta amb un pressupost de 50 milions de dòlars i ja ha arrasat als Estats Units, on es va estrenar a finals de 2021, és un dels grans feines de l'actor en els últims anys.

Aclamat per protagonitzar la famosa sèrie El Príncipe de Bel-Air i per pel·lícules com Men in Black, és un dels més famosos de la indústria cinematogràfica, però també ha tingut moments baixos en què ha arribat a tenir pensaments suïcides.

Ha estat després de la publicació de les seves memòries, Will, i l'estrena del docusèrie sobre la seva vida, Will Smith: The Best Shape of My Life, quan s'han pogut revelar els episodis més foscos de la vida de l'intèrpret, que va patir una dura infantesa.

Will Smith / Instagram

Will Smith amb una còpia de les seves memòries / Instagram

Al documental explica com va perdre 10 quilos en tan sols 20 setmanes, a més de revelar detalls de la seva vida personal. "Quan vaig començar aquest programa, vaig pensar que m'estava posant en forma com abans en la meva vida. Però, mentalment, era en un altre lloc. I vaig acabar descobrint un munt de coses ocultes sobre mi", revelava el tràiler de la producció.

El dia que va voler optar per una solució fatal

En el mateix avanç i sense context, Smith confessava també que "aquesta va ser l'única vegada en la meva vida que vaig considerar el suïcidi". Els motius i circumstàncies seran una de les incògnites a resoldre al documental, que ja es pot veure en YouTube.

Les memòries escrites també van ser polèmiques, ja que confessava en elles que s'havia arribat a plantejar matar el seu pare per venjar tots els maltractaments i pallisses que li va clavar a la seva mare i que ell veia des de petit a casa seva a Filadèlfia, Estats Units.

Suïcidi i assassinat, els secrets de l'actor al descobert

"Quan tenia nou anys, vaig veure el meu pare pegar la meva mare al cap amb tanta força que va caure, gairebé inconscient. La vaig veure escopir sang. Aquell moment en aquella habitació, probablement més que qualsevol altre moment de la meva vida, ha definit qui soc", relatava al llibre Will, que va arribar al nostre país el desembre del passat 2021.

Will Smith i Jada Pinkett / Arxiu|Arxivament

Will Smith i la seva dona, Jada Pinkett / Arxiu

Aquesta escena, segons detalla, li va crear una necessitat de revenja que va durar gairebé tota la seva vida, fins que el seu pare va contreure un càncer terminal i va haver de cuidar-lo.

"Una nit, mentre el treia amb delicadesa de la seva habitació cap al lavabo, una foscor va sorgir dins de mi. El camí entre les dues habitacions passa per la part superior de les escales. Quan era nen, sempre em vaig dir a mi mateix que algun dia ho faria, venjar la meva mare. Que quan fos prou gran, quan fos prou fort, quan ja no fos un covard, el mataria".

En aquells instants de ceguesa violenta assegura: "Em vaig aturar a la part superior de les escales. Podria empènyer-lo cap a baix i aconseguir-ho fàcilment. Però a mesura que les dècades de dolor, ira i ressentiment van desaparèixer, vaig negar amb el cap i el vaig portar al lavabo". Poc després, el mateix 2016, William Carroll Smith, el pare de l'actor, moria a causa del càncer.