WhatsApp té un truc que permet esborrar de manera automàtica tots aquells missatges que enviïs en 24 hores, una opció que poca gent coneix, però que és molt útil.

Per aquest mateix motiu, a ElCaso.cat, explicarem amb tota mena de detalls el pas a pas per tenir accés a aquesta actualització, que ho està petant a tot arreu.

Com esborrar els missatges de WhatsApp si ja han passat 24 hores

WhatsApp és una de les aplicacions més utilitzades arreu del món que, a més a més, ofereix una gran quantitat d'opcions i trucs que poca gent coneix i que són de gran utilitat. Com l’opció d'esborrar els missatges que envies en 24 hores, un fet que poca gent coneix. 

Es tracta d'una opció que es pot aconseguir amb la nova actualització de WhatsApp beta, concretament parlem de la versió 2.21.9.6, a través de la qual es poden esborrar missatges automàticament, que desapareixen al cap de 24 hores, set dies o tres mesos, amb una única condició: només s'esborren si els contactes als qui els has enviat, no el veuen en les 24 hores posteriors.

Truco WhatsApp borrar mensajes 24h / WaBetaInfo

Dona l'opció d'eliminar els missatges de fins a 24 hores fins a 30 mesos si els destinataris no llegeixen el missatge en aquest període de temps  / WaBetaInfo

És una actualització de WhatsApp beta que es pot instal·lar a Android o iPhone

Com que es tracta d'una actualització molt recent, en alguns dispositius, pot tardar unes poques setmanes a arribar a la versió estàndard de WhatsApp, però si ets dels afortunats que té la versió beta, pots provar aquesta nova actualització. No obstant això, cal tenir en compte que cal seguir passos diferents en funció de si tens Android o Apple.

El pas a pas si tens Android

Per instal·lar la versió beta a Android, que dona accés a aquest truc, el pas a pas és molt senzill. Només cal anar a Google Play, buscar l'aplicació WhatsApp i, just a sota, apareix l’opció per convertir l'app en beta tester, es fa clic, s'actualitza i ja podràs tenir accés a aquest truc i moltes altres novetats.

El pas a pas si tens iPhone

Si tens iPhone, el pas a pas canvia una mica. El primer pas és descarregar l'aplicació TestFlight i, posteriorment cal clicar en aquest enllaç, que permet demanar accés a WhatsApp beta. Després, cal tornar a entrar a TestFlight, fer clic a "acceptar" i, seguidament, s'instal·la automàticament al teu dispositiu.

Com amagar la teva última connexió a contactes en concret

Aquest no és l'únic truc de WhatsApp que ho està petant i, de fet, també ha sortit a la llum com saber si algú està aprofitant un moment de distracció per espiar les teves converses de WhatsApp. A més, amb l'actualització beta també hi ha l'opció d'amagar la teva última connexió a alguns contactes en concret, que es poden seleccionar manualment, uns fets que poca gent coneix.