Tres homes han estat detinguts per la Policia Nacional com a presumptes responsables d'una violació grupal a una dona que es trobava en estat d'embriaguesa a la platja de la Malagueta, a Màlaga capital.

Fonts policials han informat EFE que als detinguts, de 19, 30 i 31 anys, se'ls acusa d'agressió sexual i robatori amb violència i intimidació.

Platja de la Malagueta Google Street View
Platja de la Malagueta / Google Street View

De la notícia dona compte aquest dimarts el diari SUR, que assenyala que els fets van succeir les quatre de la matinada de diumenge a dilluns i que va ser un particular el que va alertar que havia vist una dona molt èbria que podia estar sent forçada sexualment.

Els agents van sorprendre els tres homes al voltant de la víctima, que va ser alliberada i en detenir-los un d'ells portava les pertinences de la dona. Segons les indagacions la dona va estar prenent unes cerveses amb una parella que en un determinat moment va marxar, per la qual cosa ella es va quedar sola a l'establiment.

Va ser llavors quan un home se li va apropar i van començar a parlar de forma amigable i quan ella va manifestar la seva intenció de tornar a casa seva, ell es va oferir a acompanyar-la fent un tomb per la platja. La dona va accedir, però en un moment donat li va demanar que el besés i es va abalançar a ella, apareixent llavors els altres dos investigats.