Tres homes agredeixen sexualment una noia de 17 anys a Écija, Sevilla. La violació en grup es va produir, suposadament, el passat 31 de març al municipi sevillà per part dels tres sospitosos, de nacionalitat colombiana, i aquest dimecres van declarar davant del titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 en funcions de guàrdia d'Écija, on es van acollir al seu dret a no declarar. El tribunal ha acordat, a petició de la Fiscalia, l'ingrés dels tres a presó provisional, comunicada i sense fiança. Estan acusats d'un delicte d'agressió sexual.

Agressió sexual al cotxe en sortir de la discoteca

Les primeres informacions sobre aquest nou cas de violació en grup apunten que quan la noia tornava d'una discoteca de la localitat cordovesa de La Carlota, a uns 26 quilòmetres d'Écija, els suposats agressors es van oferir per portar-la amb cotxe fins a casa seva. Ella va acceptar, però una vegada a l'interior del vehicle els tres individus la van atacar i va començar l'agressió sexual. Immediatament després, quan va poder sortir del turisme i arribar al seu domicili, la jove de 17 anys va trucar als serveis d'emergència i va ser traslladada a un centre sanitari.

Un cop al centre sanitari, on van activar el protocol corresponent per agressió sexual, la menor va interposar la denúncia i la Policia Nacional va obrir una investigació al respecte. Els agents, poc després, van detenir els tres homes, dels quals no ha transcendit l'edat. Aquest dimecres han passat al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 en funcions de guàrdia d'Écija i els ha enviat a presó sense fiança. La causa, no obstant això, en canviarà ara al número 1, que investigarà la suposada agressió sexual a la noia de 17 anys al cotxe quan tornava de la discoteca del municipi cordovès de La Carlota a casa seva, a Écija.