La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquesta matinada set homes que estaven participant en una violació en grup a una dona d'uns 40 anys en un pis ocupat de l'avinguda d'Alfons XIII. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, diversos veïns han trucat al 112 alertant que en un pis ocupat se sentien crits d'una dona demanant ajuda.

Violen en grup una dona en un pis ocupat de Badalona

Els fets han passat al voltant de les quatre de la matinada. Diverses patrulles de la policia de la ciutat s'han desplaçat a la zona, però els homes que hi havia a l'interior del pis no obrien ni feien cas a les ordres dels policies. Des de l'interior, i segons consta a l'incident recollit per la sala de la Guàrdia Urbana de Badalona, els agents sentien els crits de la dona.

Finalment han pogut accedir al pis, al número 596 de l'avinguda d'Alfons XIII, i han trobat la dona a terra, inconscient. Els homes que hi havia a l'interior anaven sense samarreta i alguns sense pantalons. Els agents han demanat la presència d'una ambulància per traslladar la dona i han identificat els set homes que hi havia a l'interior del pis.

Set homes detinguts per agressió sexual en grup

Finalment la policia de Badalona ha arrestat els set homes, alguns d'ells amb antecedents. Segons ha pogut saber ElCaso.cat els arrestats són de diverses nacionalitats i diverses edats.

Entre els detinguts hi ha homes de nacionalitat espanyola, de nacionalitat marroquina i també un d'origen sud-americà. Han quedat detinguts, segons ha pogut saber ElCaso.cat, per detenció il·legal i també per agressió sexual en grup.

Els set detinguts, després de passar pel CAP per ser atesos per un metge, tal com marca el protocol, han estat traslladats a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona. S'espera que durant el dia siguin transferits als Mossos d'Esquadra, que seran els que s'encarregaran d'investigar els fets, enllestir les diligències i passar els set detinguts a disposició judicial. A hores d'ara, la policia treballa per aclarir quin paper han tingut els set arrestats en la violació i si alguns d'ells no hi han participat o no eren conscients dels fets que s'estaven produint al pis ocupat.

Quatre homes a la presó per violar una menor al Segrià

Presó provisional comunicada i sense fiança per als quatre detinguts a Rosselló, al Segrià, en relació amb la presumpta agressió sexual a una menor amb discapacitat del municipi. Els quatre imputats, tots de nacionalitat marroquina, han passat a disposició judicial aquest dimecres davant el jutjat d'instrucció 1 de Lleida, en funcions de guàrdia, tot i que s'han acollit al dret a no declarar. La causa està oberta pel delicte d'agressió sexual. 

Els fets haurien tingut lloc diumenge a la tarda en un pis dels mateixos agressors de Rosselló. L'agressió ha provocat una forta indignació entre els veïns, que es van concentrar dilluns per rebutjar-la. L'Ajuntament farà una declaració institucional sobre els fets en el ple extraordinari convocat per dijous.