Investiguen una violació en grup en un centre de menors de València: la víctima, presumptament, és un  noi de 16 anys que després dels fets es va intentar suïcidar.

Violació en grup en un centre de menors de València

La Guàrdia Civil està investigant una presumpta violació en grup en un centre de menors de València. Tot va començar el dilluns quan els agents van rebre l'avís d'un jove de 16 anys que amenaçava de tallar-se el coll amb un ganivet de cuina.

Immediatament, els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets, un municipi a prop de València. Quan els policies van arribar, van veure el menor amb un ganivet de cuina a les mans amb la intenció de suïcidar-se. Afortunadament, els guàrdies civils el van convèncer perquè no ho fes i va llençar l'arma blanca a terra.

Guardia Civil recurso / Europa Press

Investiguen una presumpta violació en grup a un menor de 16 anys en un centre d'acollida de València / Europa Press

Quan el menor ja estava més tranquil, li van preguntar per què es volia suïcidar i, va ser en aquest moment quan els va confessar que s'havia escapat d'un centre d'acollida de menors perquè l'havien violat en grup, segons avança Las Provincias.

El menor diu que s'ha inventat la violació

La Guàrdia Civil de Carlet, un municipi de València, juntament amb Fiscalia de Menors, van obrir una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. No obstant això, el jove de 16 anys va explicar que s'ho havia inventat tot per justificar la seva fugida del centre d'acollida.

No obstant això, després d'escoltar les dues versions del menor, la Guàrdia Civil va parlar amb el responsable del centre per continuar amb la investigació. Tot i les declaracions de la presumpta víctima, la investigació continua oberta.

A presó un educador social d'un centre de Reus

Recentment, a Reus (Baix Camp), el Tribunal Suprem va confirmar una pena de quatre anys de presó per un educador social d'un centre de menors: va abusar sexualment d'una nena del centre, fet que va causar gran indignació a tot arreu. Les víctimes de delictes sexuals poden acudir a la Guàrdia Civil i a la Policia Nacional per denunciar abusos, agressions i violacions, ja que aquests cossos tenen especialistes en aquest tipus de delictes.