El Ministeri Públic demana 15 anys de presó a cadascun dels tres acusats de violar en grup una noia al pis d'un dels acusats a Cambrils (Tarragona) durant una festa en la berbena de San Juan del 2019.

Presó, llibertat vigilada i indemnització

El fiscal demana una pena de 15 anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual i, una vegada complerta la pena, vuit anys més de llibertat vigilada.

Mossos d'Esquadra Barcelona / EFE

Presó, llibertat vigilada i indemnització / EFE

A més, els acusats no podran comunicar-se de cap manera amb la víctima ni apropar-se a menys de 500 metres d'ella durant 20 anys i l'hauran d'indemnitzar amb 10.000 euros.

Violació grupal a Cambrils

La víctima és una discjòquei que havia actuat en una discoteca del municipi veí de Salou i que després se'n va anar amb un grup de coneguts a l'apartament on van ocórrer els fets.

Allà va intimar amb J.V.S., amb qui va anar a una habitació. Una vegada dins, va entrar un altre jove de 21 anys, F.A.M.C., que va apagar els llums i va deixar l'estança totalment a les fosques.

Després d'una breu xerrada seguida d'un llarg silenci, els joves van assetjar la noia fins que li van treure la roba i la van agredir sexualment. A l'agressió es va sumar després un tercer jove, J.F.P.S., de 26 anys, malgrat que la dona va demanar reiteradament que la deixessin tranquil·la i va dir que li feien mal.

Davant de les súpliques de la jove, els dos primers se'n van anar, però el tercer la va continuar agredint fins que va entrar una amiga de la víctima al dormitori i, davant de la seva petició de socors, va aconseguir treure de l'habitació la jove, que estava en estat de xoc.

Ambdues se'n van anar del pis i van denunciar el cas als Mossos d'Esquadra, que van aplicar el protocol per agressió sexual.

Els tres joves, un espanyol i dos estrangers -un d'ells amb antecedents penals-, van ser detinguts i el 27 de juny de 2019 i el jutge els va enviar a la presó per risc de fuga.