Commoció als voltants de París, a França, per la brutal violació d'una nena de 12 anys per ser jueva a mans de tres menors. Tres nens d'entre 12 i 13 anys han estat detinguts a Coubevoie aquest dilluns per la seva suposada participació en l'agressió sexual a la petita, un atac amb cops i amenaces de mort que a més va ser agreujat per insults antisemites contra la víctima. Segons ha informat aquest dimarts la Fiscalia de Nanterre i recullen diversos mitjans locals, els arrestos s'han dut a terme després d'una denúncia presentada pels pares de la nena.

La denúncia, a més, ha anat acompanyada dels exàmens ginecològics practicats a la víctima que han confirmat la violació. L'atac, en el qual també hi va haver cops i amenaces de mort, s'hauria produït aquest dissabte sobre dos quarts de vuit de la tarda, segons ha apuntat Le Parisien, en un parc a prop de la casa de la nena, a qui van arrossegar entre els tres fins a un cobert per agredir-la sexualment. Un dels detinguts seria un antic nòvio de la víctima que, segons les declaracions, s'hauria enfadat perquè ella no li havia dit que era jueva. Un clar cas d'antisemitisme portat a l'extrem que ha colpejat el cor de l'Illa de França, la regió parisenca.

Tres nens arrestats per violar una menor de 12 anys per ser jueva

Per aquests fets, la Fiscalia de Nanterre ha assenyalat que l'acusació inclou sis càrrecs, entre d'altres, el de violació agreujada i dos d'ells amb l'agreujant que es van cometre a raó de la religió de la víctima. Els tres nens arrestats, segons el relat de la denunciant recollit per BFMTV, haurien penetrat la menor de 12 anys i obligat a realitzar-los una fel·lació mentre colpejaven, amenaçaven de mort i proferien insults antisemites contra la víctima. Els principals acusats, dels quals no ha transcendit l'origen ni la nacionalitat en ser menors d'edat, passaran en els propers dies davant d'un jutge de menors perquè decideixi si continuen detinguts o si queden en llibertat mentre la investigació segueix el seu curs.