La Guàrdia Civil investiga la violació d'una dona a Inca, Mallorca, que va ser agredida per un home amb qui havia quedat a través de Tinder, una aplicació per trobar parella.

Viola a una dona a Inca

Els fets van passar dimecres passat de matinada, quan una dona va trucar per telèfon al servei d'emergències 112 al voltant de les quatre del matí per denunciar que acabava de ser violada i agredida per un home a Inca, Mallorca.

Patrulles de la Policia Local d'Inca i la Guàrdia Civil van acudir al lloc dels fets, a l'avinguda Reis Catòlics de la localitat mallorquina, on van trobar la víctima molt nerviosa i espantada al mig del carrer, segons detalla el mitjà El Periódico.

La dona va explicar als agents que unes hores abans havia quedat amb un home a qui havia conegut a través de l'aplicació Tinder.

La cita havia estat a la mateixa casa del presumpte agressor i violador. Durant la vetllada, ell la va forçar a mantenir relacions sexuals contra la seva voluntat, mostrant-se molt agressiu i clavant-li diversos cops.

Queden per Tinder, la viola i l'apallissa

Les ferides de la pallissa van requerir una ambulància per traslladar-la a un centre hospitalari on també se li va realitzar una revisió ginecològica.

Per la seva part, els policies locals i guàrdies civils que havien acudit van anar a casa de l'home per prendre-li declaració, però es va tancar a l'habitatge i no els va obrir la porta.

Guàrdia Civil / Europa Press

Un home viola i apallissa a una dona amb qui havia quedat per Tinder en Inca, Mallorca / Europa Press

La Guàrdia Civil es van fer càrrec de la investigació del cas i es van centrar a identificar i detenir el sospitós, un home de 51 anys i nacionalitat espanyola, que va poder ser arrestat finalment, la passada setmana, segons El Diario de Mallorca.

Com sempre, els cossos de seguretat recomanen evitar compartir informació sensible, quedar en llocs públics i avisar algú d'on hem quedat quan s'utilitzen aquest tipus d'aplicacions de contactes.