Les imatges d'un gos disfrutant de la neu amb el seu propi trineu en ple temporal Filomena s'han fet virals. De fet, en poques hores ha aconseguit més de 3 milions de reproduccions

Un gos juga amb la neu i el seu propi trineu

Aquests dies hem vist imatges insòlites de tot tipus i una de les que més ha arrasat a les xarxes socials és la d'aquest gos que decideix disfrutar tot sol amb el seu propi trineu baixant a tota velocitat per la neu.

Perro juega en la nieve con su trineo / @gustavojmata Twitter

Un gos jugant amb la neu amb el seu trineu en ple temporal Filomena és un dels vídeos més virals amb més de tres milions de visualitzacions / @gustavojmata_Twitter

És una de les poques cares amables d'un temporal que ha atrapat milers de persones a la carretera, n'ha deixat moltes altres sense llum, aigua calenta i calefacció i que ha incomunicat pobles sencers.

Aquí podeu veure el vídeo del gos jugant amb la neu que s'ha fet viral:

Són moltes altres les imatges que s'han fet virals durant el temporal de neu i fred més dur de les últimes dècades. I atenció perquè segur que se'n generaran moltes més tenint en compte que la previsió del temps anuncia un mes de gener extraordinàriament fred i possiblement més nevades a cotes baixes d'aquí uns dies.

Ninots de neu sexuals als carrers de Madrid

Una altra imatge que ha impactat a milers de persones ha tingut com escenari el barri de Coslada, a Madrid on els veïns han fet dos ninots de neu que simulen dues persones completament despullades en una postura sexual sobre el capó d'un cotxe aparcat al carrer.

Nieve Sexo / @pikili13

Dos ninots de neu sexual sobre un cotxe en ple temporal Filomena als carrers de Madrid / Twitter @pikili13

Un trineu amb cinc huskies per Madrid

I en el top dels virals del temporal Filomena hi trobem el trineu arrossegat per gossos pels carrers del barri d'Hortaleza, també a Madrid.

Trineo con perros temporal nieve Madrid / Twitter

Els vídeos d'un madrileny i els seus cinc gossos arrossegant un trineu pels carrers de Madrid s'han fet virals / Twitter

Francisco Javier Talanco y els seus cinc huskies van sorprendre els ciutadans de Madrid que, de cop i volta, no sabien si eren a la capital d'Espanya o al Pol Nord.

Catalunya sota zero amb mínimes de -28ºC

Atenció perquè aquesta matinada tornarem a tenir temperatures de fins a -28ºC. La matinada passada ja hem tingut mínimes espectacularment baixes a tot Catalunya amb -16ºC a Das, -10ºC a Tornabous i Seròs, -9ºC a Sant Martí de Riucord, el Poal i les Borges Blanques, -7ºC a Lleida i a Vinebre, -1ºC a Girona, 0ºC a Tarragona i 4ºC a Barcelona. A Catalunya, aquest dimarts, la temperatura més baixa s'ha registrat al Clot del Tub de la Llança, al Pirineu, amb -28ºC.

Les gelades i, per tant, la neu acumulada i les plaques de gel ens continuaran complicant la vida. N'hi ha per dies!