Les xarxes socials s'han convertit en una part indispensable de la vida de diverses persones i la seva constant evolució és una cosa que atreu les mirades de tothom. El nou cas de diverses dones que estaven sortint amb el mateix home s'ha fet viral i ara tots parlen sobre això.

Aplicacions per trobar semblant o tenir una relació personal esporàdica com Tinder són cada vegada més populars i és cada vegada més comuna conèixer a parelles que fa molt temps que hi són juntes que s'han conegut a través de plataformes similars.

L'estigma que era present en aquest tipus de relacions ha anat desapareixent amb el pas dels anys i avui dia milions de persones utilitzen aplicacions com Tinder per trobar-ne altres amb els quals poder tenir una cita i, si ells volen, continuar veient-se.

El cas viral de Caleb

A les xarxes socials ha començat a fer-se molt popular el nom de West Elm Caleb, que combina el nom real de la persona amb el lloc en el qual treballa, una botiga de mobles de Nova York. Aquesta persona s'ha fet famosa després que es coneguin les seves activitats en les aplicacions per conèixer gent.

Caleb ha utilitzat l'aplicació Tinder per conèixer diverses noies que es van interessar en ell. Després de quedar amb elles una vegada, opta per no contestar-los cap missatge i 'desaparèixer' perquè no el localitzin. Aquesta activitat poc valorada és coneguda com a fer ghosting.

Tot sembla relativament normal. El noi queda una vegada amb les noies i no està interessat en continuar amb la relació ni en crear vincles afectius. Malgrat això, la seva història s'ha fet molt popular després que una tiktoker compartís la seva experiència personal amb aquest noi.

@meemshou This one's dedicated to Caleb. No hard feelings though you were too tall #hinge #basedonatruestory #nyc #bye #single #dating #girls #fyp #relatable ♬ original sound - jas .。.:*☆

 

 

 

 

 

Mimi Shou (@meemshou en TikTok) va compartir un vídeo en el seu compte en el qual explicava la seva experiència en la cita que va tenir amb Caleb. Tot va semblar anar molt bé, però ell mai no va respondre als seus missatges i es va mostrar il·localitzable.

Aquest clip es va fer viral i moltes noies van comentar que elles també havien quedat amb Caleb en una ocasió i ell els havia fet el mateix. Van tenir una cita i després ell va decidir que no contestaria els missatges de cap per continuar coneixent-ne d'altres. Sembla que el pla de Caleb tenia un error i ara milions de persones saben qui és i quines són les seves veritables intencions.

La reacció de la gent a les xarxes socials

Les xarxes socials s'han omplert d'opinions sobre això. Molts creuen que l'actitud de Caleb és del tot inacceptable i no hauria de tractar així les persones, dient que les noies haurien de conèixer les seves veritables intencions i que ell els deu una explicació.

Altres persones creuen que Caleb està en tot el seu dret de no donar explicacions a ningú en no tenir cap compromís seriós amb ningú. El que és segur és que el tema continuarà sent en boca de tots i ja hi ha milers de persones que s'han proposat trobar Caleb, sigui en persona o a les xarxes socials, per parlar amb ell i veure què opina sobre el que ha ocasionat.