Tres nois disfressats d'unicorns assalten una joieria a Rússia i descobreixen que han estat contractats per la mateixa propietària de la botiga.

Unicorns atraquen una joieria a Rússia

Els fets han passat aquest dissabte en una joieria de Yuznho-Sajalinsk, una ciutat de l'Orient Llunyà de Rússia. Tal com es pot veure al vídeo, un grup de nois disfressats d'unicorns atraquen una joieria i les càmeres de seguretat ho graven tot.

Destrossen la botiga però no roben res

Tot i que els unicorns no li han robat res, la propietària de l'establiment no ha dubtat a denunciar-ho tot a la policia. Els agents no donaven crèdit als fets: un grup d'adolescents disfressats li destrossen la botiga, però no roben res.

Els policies han obert una investigació i, després d'esbrinar més detalls, han pogut concloure que, els adolescents, tots ells menors d'edat, havien estat contractats per la mateixa propietària de la joieria.

 

Contractats per la propietària de la joieria

Finalment, la dona ha reconegut els fets i, quan li han preguntat per què ho ha fet, els ha respost que els ha contractat en una agència de publicitat per "cridar l'atenció" i aconseguir més clients.

Els policies estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets i la propietària es podria enfrontar a sancions econòmiques i penes de presó per organitzar un atracament a la seva pròpia botiga i després denunciar-ho a la policia.