El districte madrileny de Ciudad Lineal ha registrat dijous a la nit un enfrontament a trets entre suposadament bandes rivals, que ha estat gravat per diversos veïns de la zona i difós per alguns sindicats policials.

Tiroteig entre dues bandes a Madrid

L'esdeveniment ha tingut lloc entorn de les 21:30 hores en la confluència dels carrers de Germans Gómez i de los Collados, al barri de Pueblo Nuevo i molt a prop del de La Elipa.

Dos grups han protagonitzat el tiroteig sense ferits i que podria estar motivat per una "venjança entre bandes" llatines, segons la Direcció Superior de Policia de Madrid.

Després del xoc, es van trobar a la zona dos impactes de bala en vehicles, un altre en una façana i un quart en un arbre. No hi ha hagut detinguts i s'ha encarregat de la investigació la Brigada Provincial d'Informació

El vídeo del tiroteig es va difondre per les xarxes

Al vídeo gravat pels veïns i difós per diversos sindicats policials s'observa un enfrontament entre dues presumptes bandes rivals i en el transcurs de la baralla un jove efectua fins a quatre detonacions amb una pistola, que després amaga en un cotxe aparcat. Hi ha dues detonacions més. 

El sindicat Jupol ha advertit que es tractaria d'una "venjança entre bandes. Les bandes són un problema que ha de ser aturat amb la màxima contundència", denuncia el sindicat policial.