Un home ha mort aquesta passada nit a la localitat biscaïna de Santurtzi després de patir diverses ferides per arma blanca. Tres homes han estat detinguts per la seva presumpta implicació en els fets acusats d'un delicte d'homicidi, segons ha informat el Departament basc de Seguretat.

Detinguts per matar un home a Santurtzi

Els fets van ocórrer cap a les onze de la nit al Passeig Reina Victoria de Santurtzi, als voltants del port de la localitat marinera, quan es va produir un baralla, que no ha transcendit, entre tres homes i la víctima, que va patir diverses ferides per una arma blanca.

L'home va morir al lloc atesa la gravetat de les ferides i la Policia Municipal de Santurtzi va detenir tres homes presumptament implicats i als que se'ls acusa d'un delicte d'homicidi.

La investigació contínua oberta.

Detinguts per l'homicidi a Marbella

La Policia Nacional ha detingut la dona que va organitzar la festa il·legal en la qual va morir per un impacte de bala un DJ, de 41 anys, natural de Ferrol (A Coruña), dilluns a la matinada en un xalet de Marbella (Màlaga). També ha detingut dos homes alemanys, ja a la presó, un per haver disparat i un altre per encobriment.

Els fets van ocórrer cap a les 3:00 hores de la matinada a la urbanització de luxe de Guadalmina. Per causes que encara s'investiguen hi va haver tres trets en una habitació de la residència on se celebrava la festa. Aparentment, un d'aquests trets va travessar la paret i va impactar al coll de José María 'Chema', que va morir.