Estupefacció a les xarxes socials per la difusió d'un nou vídeo on apareix un noi circulant a tota pastilla amb el patinet elèctric per les vies de tren de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Josep, a l'Hospitalet de Llobregat. Alguns usuaris no donen pas crèdit. Altres comenten el vídeo i se'n riuen. Afortunadament el protagonista no ha pres mal. 

Amb patinet elèctric als ferrocarrils

Un home recorre en patinet elèctric el tram central de les vies. Fonts de FGC han confirmat els fets i han lamentat que es tracta d’una maniobra molt arriscada i perillosa.

El vídeo l’ha difós, a través de YouTube, el grup BCNLegends i ha confirmat que la infracció es va cometre el divendres, 8 d’octubre.

Des de FGC han explicat a Betevé que dedueixen que va tenir lloc en un horari amb poca afluència de passatgers, ja que les andanes estan buides.

Tot i això alerten: en hora punta els trens circulen entre cada cinc minuts i quinze minuts. Això fa que aquesta maniobra sigui absolutament absurda. L'home surt il·lès perquè té la sort que cap comboi arriba a l'estació. Del contrari, malauradament, l'aconteixement dels fets hagués estat tràgic. 

Historial de reptes virals estúpids

Més bajanades. Avui dia cada cop són més populars els reptes virals temeraris i sense massa transfons intel·lectual. Fa uns mesos la policia local de Santa Cruz de Tenerife va investigar dues noies per un perillós joc que van detectar els veïns de la zona residencial Anaga, en aquesta zona de les Canàries.

Les imatges gravades pels veïns parlen per si soles: es veu com dues persones s'estiren a la carretera, en un revolt en baixada, on els cotxes van amb velocitat. Elles esperen estirades a terra fins que gairebé tenen el cotxe a sobre. Llavors s'aixequen i surten de pressa de la calçada.

Més reptes. Durant les darreres setmanes la policia de Madrid alertava que s'havien detectat per les xarxes socials grups de joves de diferents barris que s'organitzaven per anar a fer "visites" a barris de classe alta de la capital d'Espanya per atacar a "pijos". Estil Robin Hood però més destructiu. 

El nom del joc, "la caça del pijo", no deixava massa lloc a la imaginació. Grups de joves atacaven a persones que consideraven pijes i després en penjaven les imatges a xarxes socials com Instagram. La policia va obrir una investigació per detenir als autors dels atacs i també van emetre diverses alertes per evitar que aquestes agressions gratuïtes s'escampessin per Espanya.