Dos conductors moren en un terrible accident de trànsit a Alcalá de Henares: un kamikaze que circulava en sentit contrari per l'A-2 els ha envestit i els ha matat.

Un kamikaze mata dos conductors a Alcalá de Henares

Dos conductors de 39 i 35 anys han mort aquesta matinada en xocar un vehicle contra un cotxe que conduïa en sentit contrari per la A-2  a Alcalá de Henares, ha informat Emergències de la Comunitat de Madrid.

El cap supervisor del Summa 112, Enrique Claudio, ha detallat que els serveis d'emergències del 112 han estat alertats d'un accident amb diversos vehicles implicats en el quilòmetre 28 de l'A-2.

Dos morts a l'accident de trànsit

Fins al lloc de l'accident, s'han desplaçat diverses dotacions de Bombers de la Comunitat de Madrid. Un dels cotxes havia patit un xoc frontal  i el seu conductor estava atrapat en el seu interior amb lesions mortals. El segon cotxe havia donat diverses voltes de campana, quedant-se igualment el seu conductor atrapat a l'interior i també ha mort a causa de l'accident.

La Guàrdia Civil investigarà les causes de l'accident mortal i per què un dels vehicles, el kamikaze, conduïa en direcció contrària per aquesta carretera. 

Un altre kamikaze mortal a Madrid

Malauradament, no és la primera vegada que un kamikaze mata un conductor a la Comunitat de Madrid. De fet, fa dos anys un jove va matar un noi de 24 anys a la M-50 a Madrid: el va envestir amb el cotxe a tota velocitat.