S'incendia una nau industrial d'un gran basar oriental a Castelldefels (Baix Llobregat): el vídeo on es veu la magnitud de l'incendi ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Incendi en una nau industrial a Castelldefels

Els fets han passat aquest diumenge a la tarda i els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 12:53: els alertaven d'un incendi al polígon industrial El Camí Ral de Castelldefels. De moment, es desconeixen quines han estat les causes del foc i s'estan centrant a apagar les flames com més aviat millor.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i han pogut comprovar que hi havia un gran incendi a la zona del magatzem d'un basar oriental. Les flames s'han estès cap a la botiga i afecten gran part de la construcció, de dues plantes.

De moment, no consta cap persona ferida i treballen 21 dotacions dels bombers

Fins a 21 dotacions dels Bombers lluiten perquè l'incendi no danyi la resta de locals del recinte industrial, situat entre els carrers de l'Antic Camí Ral de València i del Molinot. Dins la nau no hi ha ningú i no consten ferits.

Incendio Castelldefels / Bombers de la Generalitat

Els Bombers treballen per apagar un gran incendi en una nau industrial de Castelldefels (Baix Llobregat) / Bombers de la Generalitat

"El recinte allotja un basar i un magatzem, i les flames s'han estès per les dues plantes del recinte", expliquen els Bombers de la Generalitat a Twitter, on estan fent actualitzacions per informar de l'estat de l'incendi.

A les 16:17, l'incendi a la nau industrial de Castelldefels continua actiu

"Continua actiu a les 16:17 l'incendi a una nau industrial a Castelldefels i hi treballem amb 21 dotacions. La nau afectada, de dos pisos, ha cremat sencera i es lluita perquè el foc no salti a les del costat", expliquen en una piulada.

 

Una morta i 18 ferits en un incendi a Olesa de Montserrat

Malauradament, aquest no ha estat l'únic incendi dels darrers dies i, de fet, fa unes setmanes, es va produir un brutal incendi en un bloc de pisos a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), on una dona va morir i 18 persones van resultar ferides, quatre d'elles de gravetat. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets.

Un altre incendi mortal a Villacarrillo

Aquest dissabte a la matinada, també s'ha produït un altre incendi mortal. En aquest cas a Villacarrillo, un municipi a prop de Jaén on, malauradament, ha mort una dona de 42 anys per inhalació de fum. Els fets han passat dissabte de matinada al carrer Cristo de la Columna i, en el moment de l'incendi, es trobaven a la casa un matrimoni i els seus dos fills de 12 i 16 anys. Tots van poder sortir a l'exterior excepte la dona, que va quedar atrapada a l'interior de l'habitatge en flames i finalment va morir.