Descontrol a les discoteques de Mataró: s'han filtrat vídeos i fotos, als quals hem tingut accés a ElCaso.cat, on es veu que dos dels locals d'oci nocturn més importants de la capital del Maresme, incompleixen les mesures de seguretat anticovid.

Incompliment de les mesures anticovid a les discoteques

La reobertura de l'oci nocturn trontolla i han sortit a la llum fotos i vídeos de l'interior de les discoteques on es pot apreciar que la majoria dels clients no porten ni mascareta ni respecten la distància de seguretat, el caldo de cultiu ideal pel coronavirus.

Ocio nocturno / Twitter sandronsika

Les discoteques de Mataró descontrolades a la reobertura de l'oci nocturn / Twitter sandronsika

"Mataró torna a estar en risc de rebrot, i per variar, Cocoa Mataró i Miracle Mataró obren de nou petant-se tota norma de seguretat possible", explica una usuària indignada al seu compte de Twitter.

Els contagis entre joves augmenten perquè no estan vacunats

Mentre els contagis entre els joves no paren d'augmentar, ja que encara no estan vacunats, les autoritats es comencen a plantejar de fer un pas enrere en la desescalada de l'oci nocturn, ja que la naturalesa d'aquests locals fa que sigui molt complicat complir amb les mesures sanitàries.

"La discoteca Cocoa sense mascaretes ja s'ha acabat la Covid? I els gairebé 800 contagis d'avui? La velocitat de transmissió ha pujat i l'índex de rebrot també", comenta una altra usuària etiquetant els Mossos d'Esquadra.

Normativa de reobertura de les discoteques de Catalunya

De moment, els bars i les discoteques de Catalunya poden tornar a obrir les portes fins a les 3:30 de la matinada, amb un 50% d'aforament, respectant la distància de seguretat i portant la mascareta en tot moment. Així i tot, les fotos que circulen per la xarxa, que han corregut com la pólvora, posen de manifest que complicat és seguir les restriccions.

Miracle Mataró respon a les imatges

A ElCaso.cat ens hem intentat posar en contacte amb les discoteques que apareixen als vídeos i fotos i hem aconseguit parlar amb Sergi Ventura, el responsable de sala de la discoteca Miracle de Mataró.

"És complicat que la gent no balli en una pista de ball"

"És complicat que la gent no balli en una pista de ball", diu Ventura, que ha aprofitat l'ocasió per explicar que, tot i les imatges que circulen per la xarxa, en general, "el jovent s'ha comportat força bé", però que, en algunes ocasions, és complicat controlar al 100% que tothom compleixi amb les mesures de seguretat.