Han detingut un home, familiar d'un membre de DAESH, per amenaces terroristes a Castelló de la Plana: amenaçava de mort, amb un matxet, a les persones que passejaven pel carrer el dia de Nadal.

Amenaces terroristes a Castelló de la Plana

Tot va començar quan, el dijous, coincidint amb el dia de Nadal, l'home es va començar a passejar pels carrers de Castelló de la Plana mentre cridava: "Allahu Akbar, us mataré", mentre amenaçava als vianants amb un matxet de grans dimensions.

Detenido por terrorismo / Policía Nacional

Un home ha estat detingut per amenaces terroristes amb un matxet a Castelló de la Plana / Policia Nacional

Matxet de 35 centímetres

Quan la Policia Nacional va rebre l'avís, immediatament es van dirigir fins al lloc dels fets i, quan van arribar, van veure un home amenaçant de mort a tothom qui passejava pel carrer amb un enorme matxet de 35 centímetres. Immediatament, el van detenir i van poder comprovar que, a més del matxet, també tenia una navalla.

Abans que els agents el detinguessin, es va dirigir contra els policies mentre els amenaçava de mort dient de nou "Allahu Akbar, us mataré”, segons informa la Policia Nacional en un comunicat. Quan els agents van comprovar les seves dades, van veure que tenia molts antecedents penals greus com, per exemple abusos sexuals a menors d'edat.

Familiar d'un membre de DAESH

A més, van comprovar que el detingut és familiar d'un membre de DAESH, que vivia a Castelló de la Plana, que s'havia traslladat a Síria per incorporar-se a l'organització gihadista.

La Policia Nacional ha registrat el seu domicili i ha intervingut molts dispositius electrònics que, actualment, estan sent analitzats per especialistes, L'home va ser posat a disposició judicial i s'ha decretat el seu ingrés a la presó preventiva.