La versió de la Tanya, la dona de Bangladesh de 35 anys que aquest dilluns al vespre va tallar el penis de l'Abdur, de 45 anys i de la mateixa nacionalitat, no s'aguanta. Hi ha alguna cosa que no quadra. Així ho han explicat els Mossos d'Esquadra al magistrat de guàrdia que ha assumit l'escabrós cas de Sant Andreu de la Barca. Aquest dijous la dona ha passat a disposició judicial i el titular del jutjat ha ordenat el seu ingrés a presó —provisional i sense fiança.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, les indagacions que han fet els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell no corroboren la versió que havia donat la dona quan va ser detinguda per la Policia Local de Sant Andreu de la Barca.

Un vídeo i testimonis desmunten la versió de la noia

Ni els testimonis recollits pels agents ni els vídeos de les càmeres de seguretat del bar semblen confirmar la versió inicial i que ha mantingut durant l'estada a la comissaria de Martorell.

La dona va assegurar a la policia que l'home, amb qui feia uns vuit mesos que treballava al bar El Sibarita de la Barca, havia abusat sexualment d'ella en diverses ocasions. Segons la versió de la noia, l'obligava a mantenir relacions sexuals i ella, farta d'aquest assetjament, va decidir posar punt final als abusos tallant-li el membre. Els Mossos han explicat al jutge que, segons ells, la versió que dona la noia no és sòlida.

L'home va presentar-se a la comissaria de la Policia Local i va ser derivat a l'Hospital de Bellvitge, on va ser operat d'urgència per la reconstrucció del penis.

La dona va explicar que li va tallar el penis per evitar ser violada

La dona també va entrar a la comissaria, i és allà on va explicar la seva versió. Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec del cas i van iniciar la investigació, de moment, per un possible delicte de lesions greus amb instrument perillós per la mutilació del penis del propietari del bar. De moment, l'Abdur no consta com a detingut ni tampoc investigat per cap càrrec.

Fonts policials han explicat a ElCaso.cat que les investigacions sobre aquest complicat cas, molt mediàtic, encara són a l'inici i caldrà seguir investigant per aclarir què va passar al bar i si, independentment dels fets de dilluns a la nit, l'home va agredir o abusar sexualment de la seva companya de feina i subordinada. Ara mateix no sembla que la versió que ha donat la dona s'aguanti.

La investigació segueix

El jutjat d'instrucció 3 de Martorell, en funcions de guàrdia, només ha resolt sobre la situació personal de la detinguda, i ha ordenat l’ingrés a presó. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la investigació completa del cas, amb les denúncies creuades, la seguirà el jutjat d'instrucció 2 de Martorell.