A poc a poc es van coneixent més detalls d'un cas que des d'aquest matí s'ha convertit en el tema del dia. Tal com ha avançat ElCaso.cat, els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 35 anys que havia mutilat el penis del propietari del bar El Sibarita de la Barca, a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), quan l'home intentava abusar sexualment d'ella.

Li talla el penis al seu cap en un bar de Sant Andreu de la Barca

La dona, de Bangladesh, per defensar-se de l'home, ha agafat un ganivet del bar i li ha tallat el penis. L'home, de la mateixa nacionalitat que ella i de nom Abdur, molt mal ferit, ha anat fins a la comissaria de la Policia Local de Sant Andreu.

La dona també ha anat fins a les dependències de la policia i allà ha explicat els fets, al voltant de la mitjanit. Ha quedat detinguda per un delicte de lesions i ha estat entregada als Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de les investigacions.

Atacat per defensar-se d'una nova agressió sexual

Els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell proven d'esbrinar ara què va passar al bar entre els dos i també els presumptes abusos sexuals que ha patit la dona abans d'agredir l'home. Totes les informacions recollides fins al moment, a l'espera de poder parlar també amb l'home, apunten al fet que la dona va atacar-lo i li va tallar el penis en defensa pròpia. Els dos seran entregats al jutge, per les lesions i pels presumptes abusos sexuals.

Oscar Carreras / SME

L'inspector Oscar Carreras, cap de la comissaria de Martorell, durant una atenció als mitjans / ACN

L'home agredit, d'una edat similar a la de la dona detinguda, feia gairebé vuit mesos que havia contractat a la dona com ajudant al bar que ell regentava, al carrer de Josep Pla de Sant Andreu de la Barca.

Treballaven junts i, segons les explicacions de la dona, tot i que no eren parella, l'home l'obligava a mantenir relacions sexuals amb ella. Fins aquesta matinada, que s'ha cansat i li ha tallat el penis amb un ganivet de la cuina del bar.

Casat i amb fills, a Bangladesh

L'Abdur està casat al seu país d'origen i té fills, però mantenia aquesta relació de manera paral·lela, i, segons les explicacions de la noia arrestada, de manera obligada. L'home és el propietari del bar, passava moltes hores a l'establiment amb la dona i no consten denúncies de la noia ni tampoc antecedents de delictes contra la llibertat sexual.

Els Mossos esperen que es recuperi de la intervenció quirúrgica per tal de poder-lo interrogar. Tot fa pensar que serà detingut acusat dels presumptes abusos sexuals que ha denunciat la dona. El bar segueix precintat.