Detenen un noi de 28 anys que ha intentat violar una dona que estava fent la compra en un supermercat dels Estats Units. Els clients han pogut evitar l'agressió sexual i s'han abalançat sobre el presumpte autor dels fets, que ha quedat detingut. Hi ha una investigació oberta per trobar més víctimes, ja que pensen que es tracta d'un violador multireincident.

Els fets van passar el 20 de març en un establiment de la cadena de supermercats Walmart de Miami, als Estats Units. El presumpte autor dels fets és Brendan Jarmal Harvey, un noi de 28 anys que ha quedat detingut per una agressió sexual en grau de temptativa.

Brendan Jarmal Harvey / Archivo

Brendan Jarmal Harvey és un noi de 28 anys que ha estat detingut per intentar violar una dona que estava comprant en un supermercat de Miami, als Estats Units / Arxiu

Els clients d'un supermercat de Miami retenen un violador que estava intentant agredir una dona

La víctima és una dona que estava fent la compra al supermercat quan, de cop i volta, Brendan se li va llançar a sobre i la va intentar violar a l'interior de la botiga. Afortunadament, no ho va aconseguir gràcies a uns clients que, quan van veure la situació, no van dubtar a retenir l'agressor

El violador es va apropar per darrere a la víctima, la va immobilitzar, li va aixecar el vestit i la va llançar a terra. De seguida, els clients del supermercat ho van veure i el van retenir. Tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, el violador intenta fugir, però no ho aconsegueix gràcies a la col·laboració dels homes que estaven en el lloc dels fets.

Busquen més víctimes de Brendan Jarmal Harvey

Brendan Jarmal Harvey va ser detingut per un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa i, després de passar a disposició judicial, es va acordar una fiança de 50.000 dòlars, que són 45. 460 euros. La Policia de Miami està intentant localitzar més víctimes, ja que tenen moltes sospites que ha agredit sexualment altres dones amb el mateix modus operandi.

Un home intenta violar una dona al mig del carrer a Castelló d'Empúries

A Catalunya, fa uns mesos, es va viure una situació similar a Castelló d'Empúries (Alt Empordà). Tot va començar quan el presumpte agressor sexual va abordar la víctima al mig del carrer i se l'ha intentat emportar a una zona apartada. Afortunadament, no ho va aconseguir, ja que la víctima va poder fugir i demanar ajuda. La víctima ho va denunciar tot als Mossos d'Esquadra i, gràcies a la descripció que va fer de l'agressor, el van poder detenir.