S'ha viralitzat un vídeo d'una de les classes per aprendre a seduir on tant l'instructor com els alumnes, fan un ridícul espantós mentre aprenen a "lligar" en una discoteca.

Classes per aprendre a lligar

La seducció és tot un art i no tothom és capaç de dur-lo a terme per inseguretats i pors. Per això mateix, hi ha molts coachs que donen classes perquè els més tímids aprenguin a lligar i, en algunes ocasions, són una completa estafa on més que aprendre a seduir, s'aprèn a fer el ridícul.

Taller de seducción de Álvaro Reyes / YouTube

S'ha viralitzat el vídeo d'una classe de seducció de l'Álvaro Reyes on explica trucs per lligar en una discoteca / YouTube

Taller de seducció de l'Álvaro Reyes

En aquest cas, el ridícul l'han fet l'Álvaro Reyes, un "mestre" de la seducció i els seus alumnes durant un taller. El vídeo és del 2018, però s'ha viralitzat aquest dimarts a Twitter. A les imatges es pot veure com Reyes explica als seus alumnes que el millor truc per lligar anant sol a una discoteca és entrar i començar a saludar als desconeguts per fingir que tens amics.

"Les dones ja t'han vist saludant a gent i així t'estalvies que et preguntin si has vingut sol, ja que t'han vist saludant a gent. A més, quan et veuen saludant, no es paren a mirar a qui estàs saludant, sinó que t'observen a tu i veuen que ets una persona sociable", explica Reyes.

Per si aquest consell no fos suficientment lamentable, fa aixecar de les cadires als seus alumnes i els demana que se saludin entre ells mentre els diu, literalment: "Saludeu-vos a vosaltres mateixos per fingir que teniu amics".

El vídeo ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i moltes dones han aprofitat l'ocasió per explicar a comentaris que aquesta "estratègia de seducció" no funciona i que pensen que és absurd utilitzar una estratègia tan ridícula per lligar.