Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per trobar els dos lladres que la setmana passada van assaltar una dona de 82 anys que accedia a casa seva, al districte de Sarrià, a Barcelona, i la van agredir fins que li van poder robar un rellotge d’alta gamma. Les imatges de les càmeres de seguretat, incloses en la investigació que està fent la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi, es veu com dos homes s’acosten a la dona quan està entrant al pàrquing de casa seva, aprofiten que baixa del vehicle per assaltar-la i després de forcejar amb ella, li acaben robant el rellotge i s’escapen. Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat els investigadors han pogut desxifrar quina és la motocicleta que portaven i també un segon vehicle, un cotxe, que sembla que fa l’espera a l’exterior de la finca, i que escapa després dels fets.

De les informacions recollides per ElCaso.cat de la investigació que té en marxa els Mossos d’Esquadra, els fets van passar el passat 12 de gener al voltant d’un quart de sis de la tarda quan la dona, de 82 anys, va entrar amb el seu cotxe al pàrquing comunitari de la finca, a la zona alta de Barcelona.

 

Quan la dona va estacionar el vehicle, va baixar del cotxe i va ser quan l’autor material dels fets la va assaltar i després d’agredir-la, li va poder robar un rellotge d’alta gamma que portava a sobre. Es desconeix quin era el valor del rellotge, però segons fonts de la policia catalana, era d’un alt valor econòmic i sentimental. La dona va intentar aturar el robatori i va forcejar amb el lladre des de l’interior del vehicle, fet que li va comportar ferides de diversa consideració i un gran ensurt. Tot i això, no va haver de ser ingressada, i per sort, les ferides no revesteixen gravetat.

Van escapar amb un cotxe i una motocicleta

Els lladres, l’autor material i els seus còmplices, que li donaven cobertura des de l’exterior, van escapar de la zona amb una motocicleta Honda CB600F de color negre i un cotxe Citroën C4 Hatchback. La moto la van fer servir per accedir a la finca i el cotxe donava cobertura als lladres des de l’exterior. Les investigacions per aclarir aquest fet, que amb aquest modus operandi ja s’ha repetit en altres punts de la mateixa zona pija de la ciutat, encara no han conclòs, i no consten detinguts.

LadronesSarria

Imatge del lladre que estan buscant els Mossos d'Esquadra per l'assalt a Sarrià / CME

A l’espera de poder avançar, el que sí que han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat és que els lladres podrien ser de nacionalitat italiana, de la zona de Nàpols, que són els que han detectat que fan aquest tipus de robatoris a la zona de Barcelona amb aquest modus operandi.