Nova agressió en grup a Catalunya. S'ha fet viral el vídeo d'una baralla multitudinària a Terrassa (Vallès Occidental): tot i que tothom parla d'una agressió homòfoba, a ElCaso.cat hem pogut saber que en realitat es tracta d'un robatori amb violència.

Sis joves apallissen un noi a Terrassa

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, tot ha començat aquest divendres a les 3:00 a la rambla Ègara, a tocar de la plaça Didó de Terrassa, quan un grup de sis joves va robar el mòbil i la cartera a un altre noi

Li roben el mòbil i la cartera

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, un grup dóna una brutal pallissa a un altre noi la nit de la festa major per robar-li el mòbil i la cartera. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets, els agressors ja havien fugit i, segons ha pogut saber ElCaso.cat, són del barri de Can Anglada. La policia catalana treballa per poder-los identificar i detenir.

No ha estat una agressió homòfoba

Però llavors per què tothom diu que ha estat una agressió homòfoba? Doncs perquè en el lloc dels fets hi ha una bandera LGTBI, però segons ha pogut confirmar ElCaso.cat, l'agressió no té cap motivació homòfoba i ha estat simple casualitat que en el lloc dels fets hi hagués aquesta bandera.

 

L'Ajuntament de Terrassa nega agressió homòfoba

De fet, des de l'Ajuntament de Terrassa s'ha explicat que no ha estat una agressió homòfoba: "L'Ajuntament de Terrassa confirma baralla i nega motivació homòfoba. A l'Observatori Contra l'Homofòbia (OCLH), condemnem tota violència i restem resultada investigació", expliquen al compte de Twitter del OCLH.

La víctima ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets i detenir els autors d'aquesta nova brutal agressió.

Els autors d'aquesta agressió es podrien enfrontar a penes molt elevades per un presumpte delicte de lesions.