El vídeo d'un avi que deixa KO un jove que li comença a tossir amb la mascareta baixada a l'ascensor s'ha fet viral a les xarxes.

Baralla a l'ascensor

Els fets van passar als Estats Units i el dimecres, que va ser quan es va penjar, va començar a córrer com la pólvora a les xarxes socials. A les imatges es pot veure com, una dona, un home i un avi estan a l'ascensor quan, de cop i volta, s'obren les portes perquè una quarta persona, l'agressor, vol entrar.

Abuela deja KO joven / Facebook John Whitehead

Un avi ha deixat KO un jove que li ha tossit a la cara / YouTube John Whitehead

Es baixa la mascareta i li comença a tossir

Quan li diuen que no pot pujar a l'ascensor perquè va ple, es comencen a tancar les portes i, de cop i volta, posa un peu i entra, tot fent cas omís a les normes i als avisos de les altres persones. És a partir d'aquest moment quan, el jove mira desafiant a l'avi, es baixa la mascareta i li comença a escopir.

El que no sabia l'agressor és que aquest avi es defensaria tan bé d'ell i, davant la sorpresa de tothom, s'enfronta al noi i li comença a donar cops contra la paret fins que, finalment, l'aconsegueix reduir. La resta de persones que estaven a l'ascensor fugen cames ajudeu-me mentre ells dos continuen barallant-se.

L'aconsegueix fer fora de l'ascensor

Després, el comença a arrossegar per terra fins que l'aconsegueix fer fora de l'ascensor. Finalment, l'avi torna a l'ascensor com si res i l'agressor s'aixeca del terra per intentar tornar-hi a entrar, però no ho aconsegueix.

El vídeo s'ha emplenat de comentaris de persones elogiant la reacció de l'avi: "Molt ben fet per aquest senyor de la tercera edat, s'ha fet respectar i l'agressor ha rebut el que es mereixia. Segur que ja no ho tornarà a fer", comenta un home.