Una dona de nacionalitat espanyola va apunyalar ahir a la tarda a una altra de l'Equador a una 'cua de fam' de Càritas a Cartagena al crit de "els immigrants ens traieu el menjar".

Problemes psiquiàtrics i borratxa

Va ocórrer entorn de les 17.15 hores de la tarda a l'Alameda de San Antón, a les portes d'un punt de recollida d'aliments. Una ambulància va acudir a recollir la ferida i l'agressora va ser detinguda. L'agressora té 60 anys, pateix problemes mentals i es trobava sota els efectes de l'alcohol, han afirmat fonts policials a La Opinión de Murcia.

Com a conseqüència de la ganivetada, la dona ferida va ser traslladada a l'hospital Santa Lucía de Cartagena per ser atesa, mentre que l'agressora va ser detinguda i conduïda a la Comissaria pels agents.

Apunyalament Cartagena / @Angel_L_Hern

Apunyalament Cartagena / @Angel_L_Hern

Aquest acte violent ha estat difós a les xarxes socials pel secretari d'organització de Podemos a Múrcia, Angel l. Hernández. Juntament amb les imatges va lamentar: "Ahir un home assassinava un altre a Mazarrón al crit de 'no vull moros al local'. Avui una dona apunyala una altra a Cartagena perquè 'els immigrants li treuen el menjar'. MALEÏTS sigueu els que alimenteu l'odi i el racisme a la meva terra".

Diumenge passat un home va assassinar Younes a la seva cafeteria. Carlos Patricio M.B., 52 anys, un veí de la localitat, pistola de calibre nou en mà a vista de tothom, va clavar tres trets al client. La investigació apunta a una clara motivació racista.