S'han fet públiques les imatges d'un veí que va gravar, amagat a casa seva, el crim de les bessones de Sabadell. En el vídeo es pot veure com intenten rentar les restes de sang i el Pablo mort a terra.

Crim de les germanes bessones de Sabadell

Tot va començar el 10 de juliol al carrer Porto quan Isaac Gil, i les germanes bessones Dolores i Pilar Vázquez, presumptament, van assassinar al Pedro Fernández, que era la parella de la Dolores, amb qui mantenia una relació molt tòxica, segons expliquen els seus amics i familiars.

Dolores, Pilar i Isaac van planejar l'assassinat al detall

De moment, no han transcendit quines han estat les causes del crim, però sí com el van idear al detall. Per causes que encara s'estan investigant, la Dolores, la Pilar i l'Isaac van planificar-ho tot per poder matar al Pedro. En un principi els investigadors pensaven que l'únic responsable de la mort d'aquest home de 55 anys era l'Isaac i, per tant, ell va ingressar a presó provisionalment, però les dues dones van quedar en llibertat.

Els Mossos d'Esquadra han tingut accés a uns missatges on tots tres compartien idees sobre com matar al Pablo i, per aquest mateix motiu, també han ordenat l'ingrés a presó de les dues bessones com a presumptes autores d'aquest assassinat.

Un veí va gravar com els presumptes assassins cometien el crim

Cinc mesos després del macabre crim, han sortit a la llum les imatges que va gravar un veí la nit del crim. Va començar a sentir soroll i va decidir mirar per l'espiell el que estava passant. Tot i que pensava que podria ser una baralla, va descobrir que es tractava d'un crim: va veure com l'Isaac, la Dolores i la Pilar, presumptament, intentaven amagar les proves de l'assassinat a contracorrent abans que vinguessin els Mossos d'Esquadra. 

Vídeo crimen gemelas Sabadell / Telecinco

Surten a la llum les imatges que va gravar un veí que va veure en acció els presumptes autors del crim de les bessones de Sabadell (Vallès Occidental): els Mossos investiguen l'assassinat / Telecinco

A les imatges, publicades per Telecinco, també es podia veure el cadàver del Pedro estirat a terra, una imatge que ha estat difuminada per preservar la seva intimitat. "Els mossos d'esquadra ens van picar a les 5:30. Estava tot ple de sang", explica un dels veïns de la presumpta assassina.

Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta

La investigació continua oberta, en mans dels Mossos d'Esquadra, que estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Tot i que encara no s'ha celebrat el judici, tot apunta que els tres seran condemnats d'un delicte d'assassinat per la mort del Pedro. Els policies no descarten cap hipòtesi i estan intentant saber quin hauria estat el detonant d'aquest crim tan premeditat.