Els acomiadaments sempre porten algun tipus d'angoixa, empipament i fins i tot odi. No obstant això, els límits que un home de 41 anys ha sobrepassat aquest dimecres al matí a Paterna (València) estan fora de qualsevol baròmetre. L'individu va ser destituït de la companyia de comunicacions per la que treballava al Parc Tecnològic de la localitat. Segons ha explicat el diari Levante, va agafar un ganivet i va anar-se'n a l'oficina de recursos humans per, segons ell mateix ha admès després, matar la responsable del departament, a la qual fa responsable d'haver acabat a la qua de l'atur.

L'home fa responsable del seu acomiadament la cap de recursos humans

La responsable de recursos humans d'aquesta empresa, de 40 anys, va necessitar atenció mèdica per una crisis d'ansietat després dels fets. I no és d'estranyar: el presumpte atacant va agafar-la del coll i la va llençar al terra, tot empunyant el ganivet amb el que pretenia acabar amb la seva vida. L'extreballador, pel que sembla i tal com després ha declarat a la Policia Nacional, anava convençut que l'assassinaria aquest mateix matí de dimecres, cap a les onze. Però, afortunadament, la resta d'empleats allà presents van mediar amb ell i van aconseguir reduir-lo fins que van arribar els agents.

Segons el mitjà citat, la Policia Nacional ha arribat ràpidament al lloc dels fets després de rebre un avís al 112 informant que hi havia un extreballador agredint violentament una cap de l'empresa de comunicacions instal·lada al Parc Tecnològic de Paterna. I tot per ser acomiadat recentment. Així ho ha reconegut davant dels agents i amb això ha intentat justificar l'intent d'assassinat. Els policies han detingut l'home, molt alterat, com a presumpte agressor i després d'escorcollar-lo li han intervingut un ganivet.