Els Mossos d'Esquadra estan investigant les circumstàncies en les quals una persona, un home, ha resultat ferit aquest dissabte a la tarda a Calafell. Al voltant de dos quarts de cinc, els serveis d'emergències van rebre un avís que informava sobre un enfrontament entre diverses persones dins d'una habitació d'un hostal d'aquest municipi del Baix Penedès. Fins al lloc es van traslladar efectius de la policia catalana amb furgonetes de l'Àrea de Regional de Recursos Operatius (ARRO) i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

A la seva arribada van trobar la víctima sagnant per una ferida que, segons les primeres informacions, seria de bala, per una de les cames. Els paramèdics van aturar el sagnat i van traslladar l'home a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on a hores d'ara continua ingressat, tot i que no es tem per la seva vida. Per la seva part, els presumptes agressors havien fugit sense deixar ni rastre. 

Un possible negoci de droga fallit 

Pel que fa a l'origen de la disputa que va acabar enviant l'home a l'hospital, els Mossos sospiten que es va tractar d'un negoci de compravenda de droga, segons el Diari de Tarragona, tot i que la investigació està oberta per aclarir-ne les circumstàncies. Per altra banda, els tècnics de la policia catalana no han confirmat encara la naturalesa de la ferida, si es tractava realment d'un tret o si van atacar-lo amb una arma blanca, i també resta per esbrinar el nombre de persones implicades en la trifulga. 

Ara per ara, els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la policia catalana estan centrats a identificar, localitzar i detenir l'autor, o autors, del presumpte tret que va rebre aquest home qui, al seu torn, està sent custodiat per efectius policials mentre no li donin l'alta hospitalària, i està pendent de ser interrogat sobre els fets.