Un nen de 7 anys ha estat atropellat aquest dijous a Cartagena, Múrcia, per un vehicle que després s'ha fugat a tota velocitat. Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per arribar a un quart de sis de la tarda a l'Alameda de San Antón, a tocar de la plaça d'Espanya, i diversos testimonis dels fets han trucat al telèfon d'emergència 112 per alertar del succés. Ràpidament, fins al lloc dels fets s'hi han traslladat agents de la Policia Local de Cartagena i efectius de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061.

Quan han arribat els serveis d'emergències, han atès al menor al lloc dels fets i, després d'estabilitzar-lo, ha estat traslladat en ambulància fins a l'hospital de Santa Lucía de Cartagena. Segons les primeres informacions sobre el seu estat de salut que ha facilitat el Centre de Coordinació d'Emergències Regió de Múrcia, el nen es troba conscient, té diverses contusions per tot el cos i podria tenir una fractura d'os tancada. Tot i la gravetat del seu estat, però, no es tem per la seva vida i es recuperarà de les lesions.

El conductor ha fugit i se l'està buscant

Els cossos policials tracten ara de trobar el conductor que ha atropellat el menor i ha fugit a tota velocitat deixant-lo greument malferit a terra. Serà important fer-ho com més aviat millor, ja que el pas de les hores juga en contra dels investigadors pel fet que en cas que anés begut o hagués consumit substàncies estupefaents, aquestes podrien desaparèixer de l'organisme i seria més difícil esclarir les causes de l'atropellament. El conductor es podria enfrontar als delictes de lesions per imprudència, conducció temerària i omissió de socors per marxar del lloc de l'accident. Les penes de presó podrien anar de sis mesos a quatre anys.