Baralla brutal entre una dona i el seu marit per vacunar-se amb l’amant a Brasil el passat 20 de juliol. La dona es trobava fent cua per vacunar-se amb la seva germana quan va veure el seu marit amb l’amant. Llavors es van començar a colpejar i atacar amb agressivitat. Tot està gravat i el vídeo s’ha fet viral.

El vídeo mostra quatre persones colpejant-se i llençant-se cadires

La baralla va tenir lloc a la cua de vacunació en un centre de Bayeux, Brasil. El vídeo mostra quatre persones donant-se cops i llençant-se cadires. L'usuari de Twitter que va penjar el vídeo va identificar les persones com una parella de casats, la germana de la dona i l’amant de l’home, ha explicat Noticieros.Televisa.com.

 

El vídeo va ser gravat per un testimoni i va ser penjat a les xarxes socials. La gravació ha aconseguit més de 100.000 likes. A causa del gran nombre de visualitzacions, el vídeo va arribar fins als mitjans locals i van declarar que va intervenir la Guàrdia Municipal. Els agents van parar la baralla per evitar que algú acabés ferit.

Tots ells van quedar vacunats

El brasiler que va compartir el vídeo va aclarir que s’estaven barallant per la infidelitat de l’home. Però la policia no opina igual. Els agents consideren que va ser una disputa entre diferents famílies de la localitat i neguen que tingués relació amb la vacunació o l’adulteri, segons ha relatat el mitjà local Pulzo.com

La seva vacunació va preocupar a la comunitat de Twitter. Els usuaris van preguntar si finalment s’havien vacunat i la policia va confirmar que sí. A més, van informar que ningú va resultar ni ferit ni detingut.

Baralla al centre de Lloret

Aquest dimarts al vespre va tenir lloc una baralla a Lloret. A conseqüència, un home va ser apunyalat i va resultar ferit greu. El succés va tenir lloc al carrer del Carme de Lloret de Mar (la Selva). 

El 112 va rebre l'avís explicant que quatre persones s'estaven barallant al centre de Lloret. La Policia Local de Lloret de Mar va declarar que els quatre implicats eren d'origen subsaharià. Els agents presenten que es van barallar per un tema de drogues.

Lloret

Imatge de la policia intervenint a la baralla de Lloret / Nova Ràdio Lloret

Les fonts municipals van identificar que els homes eren de nacionalitat senegalesa i italiana i veïns del municipi. La policia també va arribar a explicar que alguns d'ells eren parents. Un d'ells va atacar-ne un altre amb una arma blanca al pit i a les mans. Quan la policia va arribar, va detenir un dels homes com a presumpte autor de l'atac amb el ganivet.

Els agents van obtenir l'arma i van detenir un altre home per intentar atacar els agents de policia. L'altre participant va escapar. Els Mossos continuen investigant les causes dels fets. 

Baralla mortal a la Mina

Aquest dimarts va haver-hi una nova baralla a la Mina. Un jove va matar amb una ganivetada un company seu de la Mina. El noi es va entregar ahir a comissaria. 

L'autor va ser un home de nacionalitat colombiana de 24 anys. La policia pensa que la baralla està relacionada amb un tema de salut pública. Els dos homes es coneixien i un li devia una petita quantitat de diners a l'altre. El Sistema d'Emergències Mèdiques no va poder fer res per salvar-lo. 

L'agressor va escapar del lloc dels fets, però es va presentar ahir a comissaria com a autor del crim contra el seu company. El lloc del succés és un punt on se sol fer tràfic de substàncies il·legals.