Moltes vegades les decisions radicals ajuden que fem un pas que no estem segurs que volem donar, però sempre hi ha situacions límit que ens poden fer prendre un camí arriscat que pot canviar la nostra vida per sempre.

La dona que ho va deixar tot per viure al bosc

Fiona Byrne Ryan, una dona irlandesa, va decidir deixar-ho tot enrere per complir el seu somni, viure en la naturalesa amb el seu fill de dos anys, el seu marit i el seu gos en una tenda de campanya al mig del bosc. Per a això, va vendre la seva casa i el seu reeixit negoci immobiliari amb el qual havia guanyat diversos milers d'euros.

El 2015 va decidir marxar d'Irlanda després d'acabar la seva carrera a l'University College Dublin (UDC), la seva destinació va ser els Estats Units, on va conèixer a Brandon, que acabaria sent el seu marit, ell és part de la tribu dels Mohawk.

Junts van fundar una empresa de compravenda d'immobles i tot els estava anant bé, tenien diners i havien pogut ser pares. Malgrat això, no eren feliços amb el seu estil de vida. L'objectiu d'ambdós quan van fundar l'empresa era el de poder ajudar les persones grans que necessitessin una casa, però tot es complicava molt en un mercat immobiliari ferotge.

Fiona amb el seu fill Twitter
Fiona amb el seu fill / Twitter

La principal font d'ingressos de la seva empresa eren les persones grans que vulguin mudar-se a unes cases més petites, ells els ajudin a trobar un nou habitatge i, després de la mudança, comprin i venguin l'anterior per aconseguir un benefici.

El canvi va arribar per un dubte moral

En una entrevista amb els companys de The Sun, ambdós van explicar el motiu del seu canvi d'estil de vida: "Estàvem provant de posar els nostres valors en aquest negoci, ajudant les persones grans. Però sent honestos amb nosaltres mateixos, no vam poder ajudar-los com volíem", va dir Fiona.

Brandon va comentar que no es veia treballant d'aquesta manera durant tota la seva vida: "No em sentia moralment bé amb nosaltres mateixos i li vaig preguntar a Fiona si volia fer això la resta de la seva vida. Ella estava segura de voler seguir així, però a poc a poc va anar pensant sobre el que li vaig preguntar i va canviar d'idea", va matisar.

El gran canvi en la seva vida

Van decidir vendre la seva casa de Detroit i van traspassar el seu negoci. Ara viuen en una tenda de campanya en un bosc de Michigan. Fiona creu que van encertar amb el canvi: "Estem buscant noves històries en què creure. Històries que estiguin més en harmonia amb la terra", va dir.

Finalment, va reflexionar sobre com de dur ha estat triar aquest camí: "Al principi teníem por, però continues amb la incomoditat. Com més t'endinses en això, més còmode et sents. No crec que anar a treballar cada dia a l'oficina sigui el que vull fer", va comentar.