S’acosta Nadal. I falta menys d’un mes per un dels dies més bojos de l’any, el dia de la Loteria de Nadal. Milers de persones dipositen en aquest sorteig extraordinari del 22 de desembre les seves il·lusions i somnis, pocs dies abans de Nadal, cap d’any i Reis. Aquest any Loterias y Apuestas del Estado s’ha modernitzat i permetrà cobrar els premis, fins a 2.000 euros, per Bizum

El Bizum s’ha convertit en una moda que sembla que ha arribat per quedar-se. Molta gent fa servir aquesta aplicació per enviar-se diners entre particulars i entre bancs, de manera fàcil i, sobretot, àgil. Els diners es transfereixen pel mòbil, entre els comptes corrents dels dos usuaris, i arriben a l’instant.

Cobrar premis de fins a 2.000 euros per Bizum

Aquest any, després del sorteig, si algun dels teus dècims ha tingut sort, i has de rebre el pagament d’un premi no superior a 2.000 euros, els podràs cobrar a l’instant, directament al banc, i des del Bizum. És una opció moderna que ofereix Loterias y Apuestas del Estado que permetrà als clients disposar dels diners al moment, sense haver d’anar a recollir-los al banc, i poder-los ingressar al moment. 

Bizum / Creative Commons

Es podran cobrar fins a 2.000 euros des de Bizum aquest any, a la Loteria de Nadal / ElCaso.cat

Pels venedors també és una bona opció. Els diners que han de pagar dels premis no caldrà que els avancin ells, com havien de fer fins, pels premis de baix valor, els que es poden pagar directament a la taquilla de les administracions.

El venedor de la loteria haurà de validar el dècim, confirmar que està premiat, i llavors podrà generar un codi QR que permetrà al client cobrar els diners directament al seu compte corrent, després de cobrar-lo per Bizum, amb un màxim de 2.000 euros. Per premis superiors, els clients hauran de presentar-se, amb el dècim premiat, a una entitat bancària, per tal de poder-lo cobrar. 

Nou truc de la Loteria de Nadal

Aquest nou truc de la Loteria de Nadal per ingressar el premi directament per Bizum no té cap cost ni comissió pel client i, segons ha explicat l’empresa pública que es dedica a la venda de les participacions d’aquest tradicional sorteig de Nadal, és segur.

L’única limitació que tenen els guanyadors de premis per cobrar els diners per Bizum, sempre que no superin els 2.000 euros, és tenir l’aplicació activada i formar part de la xarxa de bancs que disposen d’aquest servei. Aquestes són les entitats que permeten pagar i rebre diners per Bizum: CaixaBank, Santander, BBVA, Bankia (CaixaBank), Sabadell, Unicaja Banco, Kutxabank, Ibercaja, Cajamar, Abanca, Bankinter i Cajasur.