Durant els últims anys hi ha hagut grans plataformes web que s'han posicionat com les més populars entre els milions d'usuaris a internet. Són dades i tendències que varien en funció del moment i de la localització geogràfica, però solen evolucionar constantment.

Actualment, Instagram és una de les xarxes socials més utilitzades per les persones joves, fins i tot grans empreses han optat per guanyar presència a la plataforma de Meta, anteriorment coneguda com a Facebook.

L'app d'Instagram ha estat en constant evolució fins a arribar al que coneixem avui dia. En els seus inicis únicament estava disponible per als usuaris que tinguessin un telèfon amb sistema iOS i no estaven implementades moltes de les seves funcions que avui dia caracteritzen a aquesta popular xarxa social que ha pres elements d'altres per fer-se tan popular.

El truc perquè no sàpiguen si estàs connectat

Molts usuaris valoren la privacitat i no sempre volen que els seus contactes sàpiguen si estan disponibles per contestar ràpidament un missatge. Això passa en altres apps com WhatsApp i per això existeixen les opcions d'ocultar l'última hora de connexió.

Una cosa semblant es pot fer amb Instagram per als usuaris que estimin amagar el seu estat actual per si no els ve de gust contestar ràpidament o donen preferència a altres converses amb altres usuaris.

Mòbil amb Instagram / Pixabay

Instagram / Pixabay

Pota ocultar la nostra última hora de connexió a Instagram i el nostre estat actual no haurem de descarregar una aplicació de tercers, la mateixa app ens deixa ocultar aquesta informació a la resta dels nostres seguidors.

Per passar desapercebuts haurem d'entrar en l'app d'Instagram, després en l'apartat d'ajustaments' i després en 'privacitat'. Finalment, seleccionarem 'estat d'activitat' i desactivarem l'opció 'mostrar estat d'activitat'.

Més trucs d'Instagram

No és l'únic truc que molta gent desconeix. A Instagram també podrem seleccionar una opció perquè ens preguntin si volem que ens etiquetin en fotos d'altres.

No sempre volem que el nostre usuari es mostri en fotos o vídeos d'altres per diferents motius. Podem voler privacitat o potser no ens agrada com hem sortit en aquesta publicació.

Per activar aquesta opció tan útil haurem d'entrar en 'ajustaments', després en 'privacitat' i seleccionar l'apartat d'etiquetes'. Una vegada allà activem l'opció d'Aprovar etiquetes manualment' perquè l'app ens pregunti prèviament cada vegada que algú ens etiqueti.