La Policia Nacional ha obert una investigació després que una adolescent de 16 anys denunciés haver estat violada el passat divendres 24 de març. Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de deu de la nit enmig del parc del Campet de la localitat alacantina de Petrer. Segons el relat de la víctima, tres nois, també menors d’edat, la van assaltar per l’esquena abans d’arrossegar-la a una zona poc il·luminada on la van agredir sexualment.

La van atacar quan es va quedar sola

Segons el relat de la víctima, ella i una amiga es trobaven en un banc del parc, en un lloc ben il·luminat, esperant l’arribada de la resta de companyes. En un determinat moment, l’amiga es va allunyar per respondre una trucada, i va ser llavors quan els tres menors es van abalançar sobre ella. La van agarrar molt fortament i la van arrossegar fins a un lloc més apartat, sense que la noia pogués desfer-se d’ells.

Quan estaven segurs que no els veuria ningú, dos dels nois la van agarrar dels braços mentre l'altre la violava. En terminar amb ella, els tres joves la van deixar anar, tot mentre es reien i es burlaven d'ella. Quan la seva amiga la va trobar, estava patint un fort atac d'ansietat. Les noies, no sabent ben bé què fer, van acudir a un establiment proper de la zona comercial del Guiney, demanant ajuda als treballadors. Aquests les van portar fins a l'Hospital General Universitari d'Elda, on va quedar ingressada durant tota la nit. Segons l'examen mèdic que li van practicar, la noia presentava lesions als avantbraços, les cames i el tòrax.

Investigació en curs  

L’endemà, la víctima, acompanyada per la seva família, va interposar una denúncia en la comissaria de la Policia Nacional d’Elda-Petrer. Segons les primeres informacions, els tres nois ja han pogut ser identificats i els agents estan pendents d’efectuar les detencions. Per la seva part, l’alcaldessa de la localitat, Irene Navarro, ha expressat la seva “solidaritat amb la víctima i els seus familiars” i ha mostrat el seu compromís de “continuar treballant per la prevenció i erradicació de la violència de gènere en totes les seves formes”.