La Policia Nacional ha detingut a Alacant (País Valencià) dos homes acusats d’haver agredit sexualment una menor de 14 anys als lavabos d’un supermercat de la ciutat. Els fets han tingut lloc aquest dimarts al voltant de les quatre de la tarda, i els dos detinguts van amenaçar l’adolescent amb un ganivet abans de violar-la. La policia ha obert una investigació per tal d’esclarir les circumstàncies de l’agressió.

Agredida dues vegades a punta de ganivet

En circumstàncies que encara s'estan investigant, els dos homes, de 22 anys, van abordar la nena quan aquesta es trobava sola en un supermercat del barri del Pla del Bon Repòs de la ciutat. Entre els dos homes la van intimidar amb un ganivet, i la van portar fins als lavabos del super, on la van agredir entre tots dos. La Policia Nacional està revisant les càmeres de seguretat de l'establiment per esbrinar com va ser possible que ningú s'adonés del que succeïa, ja que a aquelles hores el supermercat estava ple de gent.

Després d’haver comès la primera agressió, els detinguts van desplaçar-se amb la nena al carrer, per la zona del castell de Santa Bàrbara on, novament, a punta de ganivet, la van obligar a mantenir relacions sexuals amb ells. Segons fonts policials, els dos joves estan acusats d’un delicte d’agressió sexual i a hores d’ara estan a l’espera de passar a disposició judicial.

Violen una nena d’11 anys als lavabos d’un centre comercial de Badalona

Els Mossos d’Esquadra estan investigant el cas d’una violació en grup per part de sis menors a una nena d’11 anys als lavabos del centre comercial Màgic de Badalona. Els fets van tenir lloc el 19 de novembre del passat any, quan el grup de joves va abordar la nena amb ganivets i la van amenaçar de fer-li mal fins que la van tancar als lavabos on la van violar.

Tres dels cinc acusats són inimputables, ja que tenen menys de l'edat mínima requerida per a poder ser investigats. Dels altres dos, un està ingressat en un centre de règim tancat perquè es considera que té més responsabilitat en els fets, i l'altre es troba en llibertat vigilada.