Localitzat sa i estalvi l'home de 76 anys desaparegut des del dijous passat a Can Palet de Vistalegre, a Terrassa (Vallès Occidental). Els Mossos havien fet una crida a avisar al 112 si es disposava de qualsevol informació. La seva desaparició - fa tres dies - va mobilitzar els Bombers, la policia i diversos voluntaris.

Troben l'home desaparegut a Can Palet de Vistalegre

Aquest diumenge, el cos policial ha anunciat que l'han trobat, i han agraït la col·laboració de la ciutadania.

En el moment de la desaparició anava acompanyat d'un gos, concretament d'un pastor alemany.

Mor una jove de 21 anys en un accident a la plaça Riambau de Tàrrega

La passatgera d'un turisme ha mort aquest dissabte al matí a la plaça Riambau de Tàrrega després de xocar contra un arbre. Segons fonts policials, els fets han passat a les 7.10 hores quan, per causes que s'estan investigant, la conductora ha envaït momentàniament la vorera de la rotonda i l'acompanyant, que en aquell moment circulava amb la meitat del cos fora de la finestra, ha xocat contra l'arbre.

La víctima és una veïna de Tàrrega de 21 anys i al cotxe, a més d'ella i de la conductora, hi viatjaven tres passatgers més. Tots ells tornaven de la Festa Major de Sant Antolí, al municipi de Ribera d'Ondara (Segarra), a uns 20 quilòmetres de Tàrrega. La conductora ha donat una taxa d'alcohol positiva administrativa.

Desmantellat un grup criminal a Barcelona per narcotràfic

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 17 d'agost tres homes d'entre 39 i 44 com a presumptes autors d'un delicte contra la salut publica en la modalitat de tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar al mes de març després que arribessin diverses informacions anònimes que afirmaven que un dels detinguts venia droga al detall des del seu domicili ubicat a Les Corts.

Drogues detenció / Mossos d'Esquadra

Drogues detenció / Mossos d'Esquadra

El principal detingut, sense antecedents i a qui no se li coneixia cap ocupació laboral ni font d'ingressos legal, prenia moltes precaucions a l'hora de desplaçar-se per subministrar les substàncies amb la finalitat de no ser detectat per la policia. Així disposava de dos trasters, d'un dels quals n'era el titular i un altre a nom d'una tercera persona, que utilitzava per guardar les substàncies ja preparades llestes per a la seva distribució. Poc abans de la seva detenció, vídeo que ha difós Mossos a les seves xarxes socials, havia adquirit un pis amb el propòsit d'allunyar l'activitat del seu domicili habitual.

En el decurs del dispositiu els agents van intervenir un total de mig quilo de cànnabis, un quilo d'amfetamina, prop d'un quilo i mig de cocaïna i més de 3 litres d'aquesta substància en presentació líquida; 150 grams d’MDMA i uns 800 comprimits de la mateixa substància; 100 grams de Tusi i 65 de ketamina, a banda de diversos comprimits de medicaments.