Troben el cadàver d'una jove desapareguda a Paiporta en un canal Massarrojos, a uns 20 quilòmetres d'on se li va perdre el rastre.

Troben el cadàver d'una jove en el canal de Massarrojos

Agents del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil han rescatat en un canal de la pedania valenciana de Massarrojos el cadàver d'una jove la desaparició de la qual va ser denunciada el passat 3 d'abril.

Desapareguda a Paiporta el dissabte

La jove va ser vista per última vegada en la localitat valenciana de Paiporta, i estava sent buscada des de dissabte passat, quan la seva família va presentar una denúncia per la seva desaparició. De moment no s'han determinat les possibles causes de la mort, han informat fonts de la Guàrdia Civil aquest dimecres. 

Mor una prostituta desapareguda de València

Malauradament, no és la primera vegada que troben morta una jove desapareguda. De fet, el 8 de gener, va desaparèixer Florina Gogos, una prostituta de 19 anys que se li va perdre el rastre mentre estava "treballant" en una carretera d'Abal, un poble dels afores de València. La van veure pujar a un cotxe i li van perdre el rastre fins que, al cap de més de dues setmanes, la van trobar morta.