Una dona i la seva parella apallissen un home al mig del carrer i abandonen el fill d'ella, un nen de tres anys, al cotxe mentre fugen de la Policia a Salamanca.

Un nen de 3 anys sol al cotxe a Salamanca

La Policia Local ha trobat a un nen de 3 anys sol en un cotxe i a la mare fugint dels agents policials que havien acudit al parc de la Iglesia Nueva del Arrabal de Salamanca per auxiliar un home a qui, presumptament, havia apallissat.

Una parella apallissa un home al mig del carrer

Els fets han passat aquest divendres cap a les 16:15 i tot ha començat quan la Policia local ha rebut l'avís que s'havia produït una baralla i que una persona havia resultat ferida.

Quan els agents han arribat al lloc dels fets, han trobat un home estirat a terra ple d'hematomes pels cops i una parella fugint del lloc dels fets, que, segons l'home ferit, l'havien agredit.

Policía Nacional / EFE

Una mare i la seva parella peguen una pallissa a un home al mig del carrer i abandonen el fill d'ella al cotxe, a Salamanca / EFE

Haurien utilitzat armes

Una vegada que la Policia ha trobat la parella, ha estat traslladada fins a la zona on s'havia produït la baralla per a trobar les possibles armes que s'haurien utilitzat.

Durant la cerca, han trobat un cotxe aparcat en la zona amb un nen de tres anys, solo i amb les finestretes del vehicle pujades, comprovant-se que era el fill de la dona que havia fugit, per la qual cosa ha estat traslladat de manera provisional a un centre de menors.

Han obert una investigació

Els policies han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.