Madrid està de dol per la mort de la Clara, una nena de 9 anys que va desaparèixer el dimarts al pantà de San Juan i que, aquest diumenge, l'han trobat morta a l'aigua.

La Clara va desaparèixer al pantà de San Juan

La Clara va desaparèixer dimarts a la tarda al pantà de San Juan, al terme municipal de San Martín de Valdeiglesias, quan la menor va caure a l'aigua des del moll del Club Nàutic de la urbanització Ciudad San Ramón. Les probabilitats de trobar-la viva, eren pràcticament impossibles i van desplegar efectius de la Guàrdia Civil i dels bombers per buscar-la a l'aigua.

Buscar-la era molt complicat, ja que a l'aigua hi havia poca visibilitat i estaven buscant el seu cos a una profunditat d'uns 20 metres. Després de dies de cerca, van concloure que el seu cos acabaria surant a l'aigua.

Troben el cadàver de la nena desapareguda al pantà

Després de gairebé una setmana, la pitjor de les hipòtesis s'ha acabat complint: han trobat el cadàver de la Clara, la menor desapareguda, a l'aigua. No obstant això es desconeix si el seu cos ha estat trobat a les profunditats del pantà o si ha surat a la superfície, informa ABC.

Al llarg d'aquests dies, s'han desplaçat més de 70 efectius amb drons i bussos per aconseguir localitzar el seu cos i, finalment, aquest diumenge, l'han trobat.

Guardia Civil-viquipèdia

Troben morta la Clara, la nena de 9 anys desapareguda al pantà de San Juan / Viquipèdia

La família de la petita ja ha estat alertada de la troballa de la nena i caldrà esperar als resultats de l'autòpsia per determinar les causes de la seva mort, encara que tot apunta que ha estat per ofegament.

Nen de 4 anys mor a Lloret de Mar

Malauradament, aquesta no ha estat l'única menor morta en els darrers dies i, de fet, aquesta setmana, un nen de 4 anys ha mort a Lloret de Mar (Selva): era un veí de Barcelona que va caure accidentalment a la piscina d'un hotel.