Els Bombers de la Generalitat han trobat un cadàver aquest dilluns al migdia en un bosc de Tavertet (Osona), en una zona de difícil accés. Segons les primeres informacions, es tracta d'un home de 78 anys, i tot apunta que el cos pertany al capellà del municipi. Després de buscar-lo tota la nit pel nucli urbà, els efectius dels sistemes de seguretat han trobat el cadàver al voltant de dos quarts d'una del migdia en una zona boscosa propera a la localitat.

Desaparegut el cap de setmana

La víctima, mossèn del santuari de Rocaprevera, a Torelló, va sortir a passejar aquest diumenge a la tarda, i ja no va tornar. En adonar-se de la seva absència, es va avisar immediatament als serveis d’emergència, els qui van engegar un dispositiu de recerca que ha estat actiu tota la nit. Finalment, aquest dilluns al migdia, els Bombers han trobat el seu cos en una zona de difícil accés, pels voltants de Tavertet, gràcies a la identificació del seu cotxe, aparcat molt a prop d’on han descobert el cadàver.  

Fins a 17 vehicles dels Bombers s’han desplaçat al lloc dels fets per recuperar el cos i portar-lo a l’Hospital de Vic perquè se li practiqui l’autòpsia. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes de la mort del capellà, tot i que a hores d’ara treballen amb la hipòtesi que es tractaria d’un accident.